Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grypa zoladkowa co dac dziecku jesc

Polecane posty

Gość gość

Moja corka ma grype zoladkowa- najprawdopodobniej- cala noc wymiotowala, a w przedszkolu pogrom i wszyscy choruja na ta grype. Do lekarza idziemy dopiero po poludniu. Nie wiem co jej moge dac do jedzenia.Od rana pije chetnie i juz sie dobrze czuje. Myslalam zeby zrobic jej krupnik , kupic jakies biszkopty. Doradzcie cos.

Gość gość
Ryzanke, banana

Gość gość
Biszkopty nie wolno dawac, lepiej sucharki albo wafle andruty

Gość gość
jestescie pewne z tym bananem? Wyczytalam ze mozna dac kubusia merchewkowo- bananowego, ale obawiam sie troche,,

Gość gość
Gdy moja córka miała biegunkę (nie przez grypę żołądkową no ale tu chodzi o dolegliwości jelitowe) lekarka zaleciła nieco ją przegłodzic czyli nie dawać nic konkretnego tylko przykładowo sucha bułkę albo właśnie banana (jak i również inne owoce i warzywa).

Gość gość
Zero surowych owoców! Marchwewke gotowaną, ryż, rosołek jak lubi! chrupki kukurydziane i duuuzo wody, jak najwięcej płynów! Nie podawac mleka! Najbardziej nie lubię biegunek i wymiotów, moje dzieci strasznie to przechodziły!

Gość gość
Warzywa na parze tj kalafior, brokul ale owocow nie wolno jedynie baban moze byc a kobusia na pewno nie wolno!!!! Wie na pewno bo moja corka chorowala na rotawirusa

Gość gość
a podopwiecie przepis na krupnik na takiej diecie?

Gość gość
Zero owoców i warzyw surowych! Jeśli to maluch kup w aptece napój HiPP ORS 200 Jest bardzo skuteczny. jak nie chce jesc nie daj na siłe ale pic pic pic i jeszcze raz pic!

Gość gość
I nie zmuszaj do jedzenia, nie chce to niech nie je nawet i tydzien wazne zeby tylko dziecko pilo. Mozesz kupic w aptece hipp ors 200 to taki pozywny kleik-soczek co dostarcza elektrolity.

Gość gość
Ugotuj rosol tylko taki zeby nie byl zbytnio tlusty, ja gotowalam z samej piersi i dosyp do niego ryzy.