Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

grypa zoladkowa co dac dziecku jesc

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Moja corka ma grype zoladkowa- najprawdopodobniej- cala noc wymiotowala, a w przedszkolu pogrom i wszyscy choruja na ta grype. Do lekarza idziemy dopiero po poludniu. Nie wiem co jej moge dac do jedzenia.Od rana pije chetnie i juz sie dobrze czuje. Myslalam zeby zrobic jej krupnik , kupic jakies biszkopty. Doradzcie cos.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ryzanke, banana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Biszkopty nie wolno dawac, lepiej sucharki albo wafle andruty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestescie pewne z tym bananem? Wyczytalam ze mozna dac kubusia merchewkowo- bananowego, ale obawiam sie troche,,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdy moja c贸rka mia艂a biegunk臋 (nie przez gryp臋 偶o艂膮dkow膮 no ale tu chodzi o dolegliwo艣ci jelitowe) lekarka zaleci艂a nieco j膮 przeg艂odzic czyli nie dawa膰 nic konkretnego tylko przyk艂adowo sucha bu艂k臋 albo w艂a艣nie banana (jak i r贸wnie偶 inne owoce i warzywa).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zero surowych owoc贸w! Marchwewke gotowan膮, ry偶, roso艂ek jak lubi! chrupki kukurydziane i duuuzo wody, jak najwi臋cej p艂yn贸w! Nie podawac mleka! Najbardziej nie lubi臋 biegunek i wymiot贸w, moje dzieci strasznie to przechodzi艂y!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Warzywa na parze tj kalafior, brokul ale owocow nie wolno jedynie baban moze byc a kobusia na pewno nie wolno!!!! Wie na pewno bo moja corka chorowala na rotawirusa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a podopwiecie przepis na krupnik na takiej diecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zero owoc贸w i warzyw surowych! Je艣li to maluch kup w aptece nap贸j HiPP ORS 200 Jest bardzo skuteczny. jak nie chce jesc nie daj na si艂e ale pic pic pic i jeszcze raz pic!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I nie zmuszaj do jedzenia, nie chce to niech nie je nawet i tydzien wazne zeby tylko dziecko pilo. Mozesz kupic w aptece hipp ors 200 to taki pozywny kleik-soczek co dostarcza elektrolity.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ugotuj rosol tylko taki zeby nie byl zbytnio tlusty, ja gotowalam z samej piersi i dosyp do niego ryzy.

Udost臋pnij ten post