Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracuśśśśś

praca praca

Polecane posty

Gość pracuśśśśś

Pracuję. Wiem, że w obecnych czasach trzeba się cieszyć, że ma się pracę w Polsce od poniedziałku do piątku w godzinach od 8 do 16, ale co jeżeli atmosfera jest taka, że siekierę można zawiesić? Od kiedy zaczęłam pracować pewna Pani rozpuściła tu i tam plotkę, że przyszłam ją wygryźć. Mimo, że siedzimy w jednym pomieszczeniu przez pierwsze trzy miesiące nie odezwała się do mnie ani słowem. Potem nagle przemówiła, ale żeby to było takie proste i już było ok., o nie. Owa Pani jednego dnia ze mną rozmawia innego dnia nie odzywa się w ogóle z niewiadomych powodów. Pani lubi te zwietrzyć pomieszczenie w którym pracujemy, mimo temperatury na minusie otwiera drzwi i już nie pytając nikogo o zdanie no cóż jest chyba w okresie menopauzy ale mogłaby zważać na innych. Od kiedy zaczęłam pracować , czyli od czerwca jeszcze nie potrafiła powiedzieć do mnie po imieniu raz zdarzyło się jej mnie nazwać „TA”. Miałam jej coś powiedzieć ale stwierdziłam że nie ma sensu. Cieszę się że mam tą pracę ale nie wiem jak poprawić atmosferę.

Gość gość
Nie poprawisz atmosfery rób co do Ciebie należy a o 16 zapominaj co było od 8 do 16 i żyj swoim życiem też tak miałam wytrzymałam rok ale szukałam ciagle innej pracy znalazłam teraz jest ok

Gość pracuśśśśś
chyba zajdę w ciążę i się stąd ulotnię, mam dni że ją jakoś trawię ale są dni że nie mogę wytrzymać i chyba jej coś powiem

Gość gość
ile masz lat,ile zarabiasz?

Gość gość
przecież ta biurwa -pani jak ją nazywasz robi to specjalnie, żeby ciebie się pozbyć, bo czuje zagrożenie

Gość pracuśś
mam 29 lat zarabiam 2000

Gość pracuśśś
ja nie jestem osobą konfliktową i chciałam ją traktować normalnie jak człowieka, ale się nie da. Najgorsze jest to że ona jednego dnia jest ok a następnego przychodzi i nie odzywa się do mnie i człowiek myśli co zrobił źle, a czasami jest mila i normalnie rozmawia. Sama nie wiem jak ją traktować czy zacząć z nią wojnę i traktować ją tak jak ona ona traktuje mnie

Gość gość
jestes mezatka?