Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czy kocham

Polecane posty

Gość gość

4 lata byłam z moim ex , rozstaliśmy się bo bardzo mnie ranił... Typowy mamisynek .... Od 2 lat jestem z kimś innym , w styczniu bierzemy ślub, spodziewamy się dziecka a mi sir wydaje że wciąż tęsknię za ex... :-( obecnego partnera nigdy bym nie zostawiła, jest idellny a mimo to tęsknię za ex ? Sama siebie nie rozumiem .... Może za często myślę o przeszłości ?

Gość gość
mialam bardzo podobnie...ale na szczescie mi przeszlo. Na to potrzeba czasu, może i nawet kilku lat niestety

Gość emily rinn
Tak sie dzieje,gdy mylimy milosc z zauroczeniem chwilowym.Moja rada,to nie krzywdz partnera.Zwiazek oparty tylko na sexie nie przetrwa,wiec po co brac slub i udawac szczesliwa?:-o

Gość gość
Jak jestem przy narzeczonym to nawet nie potrafię pomyśleć o ex bo jestem szczęśliwa z nim a jak tylko on wychodzi do pracy a ja wejdę na fb widzę byłego to wspomnienia wracają ,nie kubie tego w sobie bardzo

Gość gość
Z tym ,że nie wyobrażam sobie ani jednego dnia bez mojego partnera , jest dla mnie wszystkim i tylko przy nim jestem szczęśliwa a z ex tak na prawdę chyba nie byłam nigdy ,ciągle były kłótnie problemy , wszędzie była jego mamusia... Może dlatego tak o Nim myślę bo to były aż 4lata i tskie moje pierwsze poważniejsze uczucie