Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przestałam nakładać tapetę

Polecane posty

Gość gość

...tj. podkład. bo na serio na mojej cerze podkłady wyglądają dziwnie, jakkolwiek nie nałożę i z jakiej firmy nie jest. Czy to Max Factor, czy Lirene. na Diory mnie nie stać. I mam ładną cerę, szczególnie jak się wyśpię. Na pewno ładniejsza niż po podkładzie. Nakładam tylko bazę po makijaż albo cienką warstwę wazeliny przed wyjściem.

Gość gość
no to ciesz się, że masz ładną cerę - ja odwrotnie, mam tragiczną, masa wyprysków, przebarwień itp, a jak nałożę podkład to następnego dnia ogromny wysyp - też nie ważne jakiej firmy podkład, a też nie stać mnie na droższy niż 90-100zł (jeszcze jako tako toleruję Loreal) dlatego na codzień nie nakładam nic... ewentualnie sypki puder... A pełen makijaż tylko na jakieś większe wyjście... to dopiero przesrane :/

Gość gość
Wiesz co, ja też mam przebarwienia, bo mam naczynkową cerę - ale jak nakładam wazelinę na noc i jej nie "przeciążam" to się w miarę uspokaja.. dobra jest też maska uspokajająca z Ziaja pro. Muszę sobie zrobić laser na naczynka po bokach nosa, bo tylko te mam bardziej widoczne. Pory też mam rozszerzone. Może wypróbuj wazelinę i tą maskę.. wazeliny używam z rossmana, z Isany bodajże :)

Gość gość
ja bym bez tapety nie wyszła z domu.. zazdroszcze

Gość gość
dzięki, wazeliny nie próbowałam :) a maski różne, teraz mi podpasowała z serii Siarkowa Moc, ale to i tak nie rozwiązuje problemu, bo ewentualnie zmniejsza ilość wyprysków, wyglądam jak 16 latka z trądzikiem mimo, że mam ponad 10 lat więcej... Jak nawet jakiś kosmetyk mi podpasuje to po jakimś czasie przestaje działać, skóra się uodparnia...

Gość gość
o, i wejdź sobie też na sklep zrób sobie krem i na forum wizaż o nim, tam sprzedają różne naturalne rzeczy z ktorych można robić kosmetyki.. może coś takiego pomoże Twojej cerze:) powodzenia

Gość gość
muszę zobaczyć :)