Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy pomozcie prosze

Polecane posty

Gość gość

moj synek ma prawie 2 latka,od2dni strasznie charczy.Takjakby cos zalwgalo mu w nosku.Kataru nie ma,kaszlu te nie ma.Osluchowo tez jest ok. O co chodzi?? pomozcie mi mamy,moze podpowiecie co tu podac dziecku. I dodam,ze w nocy strasznie go to meczy:-(:-(:-(:-(

Gość gość
Może ma alergię na kurz? Wiadomo,sezon grzewczy potęguje te problemy.Miałam tak z córką.

Gość gość
kurcze,zmartwilas mnie.W zasadzie to pierwszy raz tak ma...sama nie wiem:-(:-(:-(chyba pojde znowu do lekarza... Lekarka pomysli,ze nadgorliwa jestem....ale coz...to moje dziecko

Gość gość
To znowu ja,gość od alergii;) Zawieś mokry ręcznik na kaloryferze u dziecka w pokoju.Najlepsze rezultaty daje jednak nawilżacz powietrza.Miałam taki i córka spała w nocy spokojniej.

Gość gość
sprobuj kupic sol w sprayu i mu wyplucz, odciagnij frida czy czego uzywasz, nam pomoglo :)

Gość gość
u nas jest wlasnie za wilgotno.temp.wilgoc****kazuje na 60% i dlatego tez jestem w trakcie kupna pochlaniacza wilgoci.Moze to byc od tego??jak myslisz?

Gość gość
Frida nic niestety nie sciagne,bo nic nie ma:-(juz probowalam.Kupilam wode morska i psikamy so noska

Gość gość
a miał ostatnio katar ,bo byc może ścieka mu po tylnej ścianie gardła i stąd charczenie ,mój syn ma to samo chwilami słyszę jak tam z tyłu mu wszystko jeździ a katar z nosa nie leci .Trzeba nawilżać ,robić inhalacje z soli ja po nocy nawilżam nos i odsysam katarkiem ,zawsze coś wyjdzie .

Gość gość
mial katar.jakis miesiac temu.A jak robisz inchalacje z solu?

Gość gość
ja na poduszke pare kropli ,,inhalol,, daje.Wydaje mi sie,ze troszke pomaga

Gość gość
no to jak masz za dużo wilgoci to jakaś alergia na pleśń?

Gość gość
inhalacje z soli ,inhalatorem ,wlewam jedną ampułkę ,dobre są też inhalacje z solanki zabłockiej i to odkryłam niedawno ,jest tanie w aptece można kupić duża butla ,takie inhalacje właśnie nawilżają tam głęboko i ruszają ten katar tam .