Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym sie bawią 9 miesięczne dzieci prezent pod choinke

Polecane posty

Gość gość

Mam do kupienia prezent dla 9 msc dziecka-dziewczynki, sama mam 3 miesieczna córke wiec nie jestem jeszcze obeznana co do starszych dzieci.Czym sie bawią wasze dzieci? Prezent coś około 50zł. I poprosilabym o opinie innych prezentow 2,5 roku chłopiec-klocki drewniane pociąg i tor do niego 15msc dziewczynka zestaw duplo z dziewczynką i foczką moze byc?

Gość no takkkk
czym sie najchetniej bawia? pilotami do telewizora, telefonem, wyciaganiem rzeczy z szafek itp. :D Przynajmniej u mojego syna tak bylo, zabawki go raczej najmniej w tym wieku interesowaly:D

Gość gość
Zalezy wszystko od dziecka. Moja starsza corka lubila ogladac w tym wieku ksiazeczki, mlodsza te ksiazeczki lubi jesc. Moze cos do wanny, jakas zabawka do kapieli, ksiazka czy rybka plywajaca.dla starszych prezenty fajnie wybralas.

Gość brunatnica
fajną zabawkę kąpielową od fisher price zgarnęłam w konkursie na listdomikolaja.pl, jest to o tyle przyjemne,że ta zabawka gra melodie ma kolorowe przyciski i mój synek daje się umyć i bawi go to i nie robi problemów, a to dla mnie najważniejsze. aha i jest bezpieczna i wodoszczelna,więc nie stanowi zagrożenia poparzenia czy porażenia prądem w wodzie

Gość gość
Moj ma 9 i srednio lubi kolorowe zabawki:p sama chcialabym mu kupic na gwiazdke pchacza. A tak to nic go nadluzej nie zainteresuje poza rzeczami domowego uzytku,najlepiej elelektronika- piloty,telefony.

9-10 miesiecy to ksztalty, wyciaganie i wkladanie do pudelka, mniejsze do wiekszego itp. wiec mozesz kupic np sorter (zabawka z otworami o roznych ksztaltach do wrzucania), taka wieze gdzie naklada sie kolka od najwiekszego do najmniejszego; albo takie kubeczki tez od najwiekszego.

Gość brunatnica
zgodzę się,że sortery są bardzo fajne, i na ogół dzieci dobrze na nie reagują,ale nie ma też co uogólniać,każde dziecko ma swój gust

Gość jurtokk
jeśli chodzi o fisher price to fajny jest bujaczek leżaczek, kładziesz dzieciaczka w to i się buja,są jakieś ozdoby, zasypia i z głowy :) cisza i spooookój :) podobno w ogóle jest jakiś konkurs,że jak się kupi coś od fishera to można wziąć udział w loterii mattel'a na święta. czytałam w którymś z wątków na kafeterii :) wiecie coś o tym?

Gość gość
Ja mojej córce kupiłam na Mikołaja kostkę edukacyjną z firmy Smily Play - jest nią bardzo zainteresowana :). A na gwiazdkę jest już zapakowana Myszka Minnie interaktywna, mam nadzieję że ją polubi :P. Te zabawki które podałam są dla dzieci od 6-36 miesięcy. Ale najtaniej kupisz tą kostkę wyjdzie ok 60-65 zł z przesyłką na all.

Gość gość
Bujaczek-leżaczek to raczej dla młoszych dzieci, nie dla 9 miesięczniaka. Moja córka w wieku 9 mies. bawiła się kostkami interaktywnymi z fisher price, bawi się nimi do dziś a ma 1,5 roku. Lubiła książeczki, kubeczki które ktoś wymienił, pilot tv z fishera, miękkie klocki z których budowała wieże. Może przed kupnem podpytaj rodziców czy ma daną rzecz, żeby się nie powtórzyć.

Gość goodbyealicia
@jutrokk taaak, mattel prowadzi do końca roku loterię świąteczną, musisz mieć tylko paragon z zakupu zabawki i rejestrujesz go na listdomikolaja.pl

Gość gość
Jakieś grające zabawki