Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michellllle

zakochałam się w chłopaku siostry

Polecane posty

Gość michellllle

Nie wiem co mam zrobić... najchętniej bym się z nim nie widywała ale mieszkam z siostra wiec nie mam możliwości go nie spotykać. Ponadto-czasami mam wrażenie że on też nie jest wobec mnie obojętny.. ciągle szuka kontaktu cielesnego a to dotknie niby przypadkowo mojego biodra, dłoni i patrzy przy tym na mnie znacząco. .nie wiem juz co robić, nie mogę zrobić żadnego swinstwa siostrze a uczucie nie przechodzi :( pomóżcie :((

Gość gość
oj dzieci :O:O:O

Gość gość
Daj se spokój. Chciałabyś takiego faceta, co jest z Tobą, a obmacuje Twoją siostrę?

Gość gość
najpierw porozmawiaj z siostrą, a jeśli on też coś, to dajcie sobie obie z nim spokoj. Ale siostrze wyznaj jak na spowiedzi, niech wie i cos z tym zrobi sama także.

Gość michellllle
Narazie nic jej nie powiem nie chce żeby przeze mnie się poklocili rozstali czy coś. .. jestem załamana, cały czas rycze a na dodatek on cały czas tu przylazi a jak siedze zamknieta w pokoju to i tak do mnie wlazi zagaduje i dopytuje sie co u mni itd. i jak tu się odciąć od tego wszystkiego? Jeszcze siostra do mnie żebym z nimi szła jutro na imprezę a ja najchętniej zamknęłabym się w pokoju i nie wychodziła z niego przez tydzień :/ :(

Gość rft
W sumie to nie wiem co mam c***oradzić. . Masz przej***** i tyle :]

Gość rft
W sumie to nie wiem co mam c***oradzić. . Masz przej***** i tyle :]

Gość gość
Moze on po prostu chce Ciebie zaciagnać do łózka , i to wszystko !

Gość gość
nie daj sie dziewczyno, co to za burak, myslisz ze tobie by byl wierny?

Gość gość
A skąd wiecie że jej nie był by wierny? Być może jej siostra podoba mu się mniej niż ona i tyle

Gość gość
A moze i z jej siostrą jest tylko dla seksu i zdradza ja też z innymi skad wiesz gosciu powyżej ? Tacy nawet z najgorszym pasztetem zdradza ładjna bo nic nie przepuszczą mozliwe ze do takich sie zalicza .

Gość michellllle
Nie wiem może macie rację, może on chce tyljo zaliczać, tego nie wiem. .. poza tym jestem dla niego za młoda on ma 30 a ja ledwo 21... to wszystko jest bez sensu ; (

Gość gość
A siostra ile ma lat ? Raczej zaliczyc możliwe kocha twoja siostrę ale jest uzalniony też od "zdradzania"

Gość gość
Ja bym na twoim miejscu nagrał te podchody względem Ciebie i potem pokazał siostrze A po za tym to chcesz z takim być co siostre podrywa i chce bzyknąć? Jeśli twojej siostry nie potrafi uszanować i juz próbuje zrobić skok w bok, to myslisz ze ciebie będzie szanować? nie sądze... dlatego nagraj gnoja (ot choćby zainwestuj w kamerke w breloczku do kluczy za 30zł), potem pokaż siostrze to nagranie i obie wykopcie go z chałupy... bez nagrania jej nic nie mówi, bo ci nie uwierzy i jeszcze będzie cie oskarżać ze to sobie wymyśliłas po to by rozbić jej związek

Gość michellllle
Siostra ma 29

Gość gość
Skoro siostra ma 29 lat to na pewno chce Ciebie zaliczyc .

Gość gość
Iv tylko zaliczyc nic poza tym .

Gość gość
Od razu podchody moze chce z nia tylko porozmawiacnie znaczy ze mu sie podoba , ale mozliwe ze chce ja tylko zaciagnoc do łózka . Ale to decyzja autorki co zrobi .

Gość michellllle
Z drugiej strony jak siostra pojechała do warszawy na 3 dni a ja w tym czasie akurat zachorowalam to przychodzil 2 razy dziennie gotowal mi, przynosil lekarstwa, soczki, filmy na dvd mimo że mama mnie odwiedzala i w zasadzie nic mi nie brakowało. .. siedział po 2, 3 godziny i oglądaliśmy tv , rozsmieszal mnie a jak mu mowilam zeby nie przychodzil tsk czesto bo przeciez ma prace to się tylko uśmiechnął i powiedział -'bede przychodzil ale nie wspominaj o tym lrpiej swojej siostrze' :( nie mam pojęcia ci o tym myśleć ; (((

Gość gość
Chce Ciebie zaliczyc , potem bedzie udawał że nic sie nie stało i poszuka innej ale dalej będzie z twoja siostra . A Tobie powie ze miedzy wami nic nie bylo ehhhh .

Gość michellllle
Dodam że do niczego nie dochodzilo tylko sie wyglupialismy i gadaliśmy ...

Gość gość
Chce Ciebie zaliczyc , potem bedzie udawał że nic sie nie stało i poszuka innej ale dalej będzie z twoja siostra . A Tobie powie ze miedzy wami nic nie bylo ehhhh .

Gość michellllle
Up ; (

Gość gość
znajdz sobie chlopaka!!!!!! i przestan dawac mu sygnaly,ze lecisz na niego.Facet to czuje i chce wykorzystac.:O

Gość gość
Są dwie opcje-albo drobne uprzejmości bierzesz zbyt poważnie tłumacząc to tym,że facet na Ciebie leci-albo jest nielojalny wobec Twojej siostry,co jest zwyczajnym świństwem.A Tobie radziła bym się rozjerzeć za chłopakiem bardziej odpowiadającym Ci wiekowo i nie robić siostrze koło pióra-wstydź się!!!! Tego kwiatu pół świata,a Ty musiałaś akurat zagiąć parol na faceta siostry????Ogarnij się dziewczę.......chcesz rozbić ich związek?Zrobić siostrze taką przykrość? Podejrzewam że łasisz się do niego z maślanymi oczkami i facet od tego zgłupiał.Brzydko się bawisz:(:(

Gość gość
jestes koorfa!

Gość michellllle
To nie prawda że zagielam na niego parol , ja sie staram izolowac ale to on ciągle jakby na siłę szuka kontaktu... poza tym nie wyprowadze sie przeciez od siostry bo nawet nie mam gdzie a on przylazi do nas ciągle i nawet jak jestem zamknieta u siebie to on wchodzi i zaczepia...

Gość michellllle
Juz pisalsm -ja 21, siostra 29 a jej chłopak 30