Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irlandzki stuley

Właśnie się obudziłem byłem wczoraj na randce z królikovem

Polecane posty

Gość irlandzki stuley

Było grubo, przerobiliśmy chyba całą kamasutrę.:classic_cool: A wy co? Pewnie od tygodni nie ruszaliście się z domu, przegrańcy :D🖐️

Gość przegraniec 22 lata
zazdroszczę bardzo :(:classic_cool:

Gość gość
Co trzeba miec w sobie zeby sie z Toba spotkac?? :(

Gość gość
Co ona ma takiego w sobie ?

Gość gość
desperatka zaklada tematy o sobie :D

Gość irlandzki stuley
Nie mierz innych swoją miarą smyku To ja założyłem temat i dostaliście właśnie potwierdzenie.:D

Gość gość
To ze jest dobrze zrobiona to zaraz jest najmadrzejsza i najładniejsza ehhh takie przypisywanie cech osobie atrakcyjnej nawet jej noe znajac .A jak brzydka da zdjecie to zaraz byscie taka zjechali .

Gość gość
jak to co ma w sobie? jest idealna pod każdym względem :( szkoda, że nie zgłosiła się do tegorocznego konkursu Miss Polonia, bo wygrałaby bez problemu :(:classic_cool:

Gość gość
Jak sie załozy tone makiharzu to jest sie ladnym . Gorzejjak to sie zmyje

podczas Kamasutry makijaż nie ma dużego znaczenia. jeśli w końcu przeżyjesz - uwierzysz :classic_cool:)))

Gość bożyszczy Keith
makiharz jest tylko do podkreślenia urody :classic_cool: a jeśli nie ma czego podkreślać to jedynie operacja plastyczna pomoże :classic_cool:🖐️

Gość gość
Ojjj mozna oszukac brak urody dobrym make upem mozna szczególnie meżczyzn kobiety sa bardziej wzrokowe bo was łatwo oszukać .

Gość bożyszczy Keith
taaa :classic_cool: a potem facet budząc się rano obok takiej zrobionej dziuni będzie zastanawiał się co ta pani tu robi i skąd się tu wzięła :classic_cool:🖐️

Gość gość
Ale tak na ulicy to sa super laski i tak i tak .

Gość bożyszczy Keith
ale niestety to nie ja założyłem temat :classic_cool:😭 ps: zaraz będą gadać, że rozmawiasz sama ze sobą, bo jest tylko minuta odstępu między naszymi postami! :classic_cool:

Gość gość
Sa faceci którym wystarczy tapeta na twarzy a charakter juz nie jst wazny .

a nie rozmawiam? 😭 widzisz...sama już się pogubiłam :classic_cool: och Keith, cieszę się, że nie piszemy w tej samej minucie! byłabym podejrzana o proxy :classic_cool:

Gość bożyszczy Keith
rozmawiasz, ale musimy stwarzać pozory, że jest inaczej 😭:classic_cool: same spiski i prowokacje na tej kafeterii 😭 to już nie to samo co kiedyś :classic_cool: ps: obejrzałem "Kevina" i stwierdzam, że gdybym miał takiego dzieciaka to od razu oddałbym go do cygańskiego taboru :classic_cool:🖐️ film jest niezły, ale dramaty psychologiczne nie porywają mnie za bardzo :(:classic_cool:

też nad tym ubolewam, jednakże cieszę się, że byłam uczestniczką jak i świadkiem tych dawnych, wzniosłych momentów :classic_cool: ­ ja również w przypadku Kevina okazałabym się rodzicem wyrodnym. a co myślisz o nadchodzących 'hitach' kina tj, nimfomance i hobbicie? :D wybierasz się?

Gość bożyszczy Keith
ja również cieszę się, że dane było mi poznać największe diwy tego forum :D:classic_cool: i ta ostatnia scena pokazująca wielką, matczyną miłość pomimo tego, że zmienił jej życie w piekło 😭:classic_cool: ja bym tak nie potrafił :classic_cool: na Hobbita raczej pójdę, bo byłem na pierwszej części i była z******ta :D o "Nimfomance" wiem tyle co z kafeterii, a o tym pierwszym nie słyszałem :classic_cool: na razie mam przerwę w wyjściach do kina 😭:classic_cool:

Gość bożyszczy Keith
a Ty wybierasz się na któryś z tych filmów? :classic_cool:

przepraszam, ale o jakim 'pierwszym' mówisz? wspominałam tylko o dwóch :classic_cool: chyba, że wziąłeś pod uwagę 'tj' (=to jest) :D)))) 🖐️ ­ jako, że mieliśmy długą przerwę, wypadałoby zapytać co u Ciebie! wciąż studia, nauka i brunetki? :classic_cool: bo o 'warszaffce' już słyszałam :P

na oba, hobbit cz.1 zrobił mi smak na część następną, a na nimfomankę, jej 'czarny' marketing :D

Gość bożyszczy Keith
hahaha :D myślałem, że "kina tj" to tytuł jakiegoś filmu biograficznego :D:D zgadza się wszystko poza brunetkami, potrzebuję kilku lat przerwy :classic_cool::D chociaż nauki w tym semestrze mam niewiele, a co 2 tyg. mam zajęcia tylko w poniedziałki i reszta tygodnia wolna! gdybym w każdym tygodniu miał przynajmniej 2 dni wolne to mógłbym wziąć praktyki w prokuraturze, a tak to muszę czekać do 4 roku :(:classic_cool: o warszaffce już chyba całe forume przeczytało, ale na szczęście przeszło bez większego echa :classic_cool: a co u Ciebie? podjęłaś studia magisterskie czy dorabiasz się kokosów? :classic_cool:

Gość bożyszczy Keith
aż chyba ściągnę sobie Hobbita, żeby odświeżyć pamięć przed pójściem na drugą część :classic_cool: i zapomniałem napisać, że od nadmiaru wolnego czasu wkręciłem się w seriale typu: "Boardwalk Empire", "Sons of Anarchy" :classic_cool: chcę jeszcze obejrzeć "Homeland" zanim wyjdzie nowy sezon "Gry o Tron" :classic_cool:

Gość gość
Jak dla mnie to 1 i ta sama osoba . A co do autora to gdyby to było na powaznie i powaznie by ja traktował to nie chwalił by sie tu .