Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irlandzki stuley

Właśnie się obudziłem byłem wczoraj na randce z królikovem

Polecane posty

Gość bożyszczy Keith
chyba wyglądam na starszego od każdej kafeterianki, której zdjęcia widziałem :(:classic_cool: zdjęcie jest bardzo przyzwoite i jestem bardzo, bardzo zadowolony :classic_cool: Ty za to wyglądasz jeszcze młodziej :D teraz to co najmniej 18stka :classic_cool: pewnie wysłałaś mi zdjęcie z liceum 😭:classic_cool: ps: ja na profil sossssa wchodziłem ze 20 razy :classic_cool::D

Gość gość
o bosze jaka ta krooliczyca jest piekna 😭

Gość gość
Pokażcie nową fotę Królikova :classic_cool:

Gość gość
nie pokaza. beda sobie tak wchodzic w neskłikowe groty ale foty nie ujawnia :(

dobre geny :classic_cool: 🖐️ po co wchodzisz na jego profil tak często? wszystko ma zablokowane. ostatnio chyba zmienił profilowe :D kogo jeszcze podglądasz? :classic_cool:

Gość bożyszczy Keith
no piękna, piękna 😭 zazdroszczę genów :classic_cool: planujesz je przekazać? :D:classic_cool: kiedyś wchodziłem tak z sentymentu :classic_cool: czy może ma fotki z jakimiś lasencjami :classic_cool: mam Panią Cz. w znajomych i ją podglądałem! :classic_cool: ale ona chyba nie żyje :(

kto to z 15:33:16? ­ jeszcze nie teraz, ale owszem planuję. :classic_cool: zamierzałeś odbić mu Sonię? :D skoro masz ją w znajomych może zrobię małe śledztwo?

Gość bożyszczy Keith
a ja w sumie nie wiem :classic_cool: chyba lepiej byłoby mi samemu :D niee, chciałem tylko pooglądać :classic_cool: nie będę odbijał loszek kafeteryjnym braciom :classic_cool: możesz, ale ona i tak ma chyba profil niepubliczny :classic_cool: albo jedynie profilówkę :classic_cool:

Gość bożyszczy Keith
nie wiem kto to z 15:33, ale potwierdzam 😭:classic_cool:

dziękuję, dziękuję 😭 :D ­ jeszcze jakiś czas też tak mówiłam :classic_cool: obecnie mam inne poglądy na te sprawy. no i szkoda marnować takie geny :classic_cool: przespałam cały wieczór, a miałam tyle planów :O chyba dziś oglądnę ten horror. kiedy idziesz na hobbita? :classic_cool:

Gość bożyszczy Keith
a proszę, proszę 😭:D haha :D niedługo będziesz zakładać tematy o ślubach na ogólnym albo w ogóle przejdziesz na podform - Ciąża, poród, macierzyństwo :D:classic_cool: fakt, marnotrawstwo takich genów to zbrodnia 😭:classic_cool: ja też nie zrobiłem nic produktywnego :classic_cool: już żyję świętami :D "The Conjuring" ? :classic_cool: i to sama?! jeśli premiera w kinie na mojej prowincji będzie 27 grudnia to postaram się w dniu premiery, a jeśli nie to pewnie w styczniu :classic_cool: a Ty kiedy się wybierasz? :D ps: sprawdź maila :D

nie tak szybko, nie tak szybko. zawsze będę oddana tylko dyskusji ogólnej. :classic_cool: co robisz na święta? wracasz do domu? ja planowałam wybrać się na narty do Norwegii, ale ostatecznie zostaję w Dublinie. narty przełożyłam na styczeń :classic_cool: nie sama, może uda mi się namówić chłopaków na wspólny seans. miałam iść dzisiaj, ale ze względu na przedwczorajsza premierę w kinach pewnie są tłumy. idę w sobotę :classic_cool: ps: (((:D)))

Gość bożyszczy Keith
O proszę narty w Norwegii :classic_cool: też byłem! :classic_cool: Jedź do Trymsil, mają restaurację z boskim tofu :classic_cool: Jakie masz narty? :classic_cool:

Gość gość
x i zrobic dobery makijarz to kazda moze byc piekna ..

Gość bożyszczy Keith
Chłopaków na pewno namówisz :classic_cool: Taka kobieta mogłaby namówić szwadron wojska do skoku w ogień 😭 :classic_cool:]]

podszyw, ale w sumie autoryzuję :D🖐️ skoro zmieniły Ci się poglądy na pewne sprawy to wszystko jest możliwe! :classic_cool: tak, wracam do domu po ponad półtora miesiąca nieobecności, a w Lublinie pojawię się dopiero 6 stycznia :D ja ze sportów zimowych potrafię jeździć tylko na sankach :classic_cool::D tylko żeby nie zrobili z tego komedii 😭 bo ja gdy oglądam filmy w większym gronie to mam tendencję do robienia komedii z horrorów i dramatów :D:classic_cool: to zazdroszczę, ale jednocześnie mam nadzieję, że warto było czekać przez rok na następną część :classic_cool:

22:58 to też podszyw? :classic_cool: nie starczy mi czasu na Trysil, będę tylko w Oslo okolicach i Stavanger. nie mam żadnych, jadę się dopiero uczyć :D 🖐️

wszystko owszem, ale pewnych granic nie przekroczę :D poza tym to kwestia długich lat, do tego czasu kafe może przestać istnieć. ja też, ogólnie moje przygody ze sportem źle się kończą. jakiś czas temu złamałam sobie nos na rowerze :D))) ale jestem po operacji i jak sam widziałeś po złamaniu nie ma śladu :P też mam taka nadzieję, opiszę Ci drugą część ze szczegółami :D 🖐️

Gość bożyszczy Keith
Jeśli jeszcze nie umiesz jeździć na nartach to może nie trać już na naukę jazdy na nich czasu, lepiej zapisz się na snowbord od razu, króliczyco :classic_cool:🖐️

Gość bożyszczy Keith
Czy ja wspomniałem , że za późno? :classic_cool: Tylko , czy warto?

ja wierzę, że kafe przetrwa wszystko i będzie mi towarzyszyć do ostatnich dni :classic_cool::D szok, jak to się stało? :D najechałaś na krawężnik albo coś w tym stylu? :D ja miałem mieć operację na przegrodę nosową, ale tak długo zwlekałem z pójściem do laryngologa, że już później nie miałem na to czasu :classic_cool: ale po wakacjach doszły mi nowe blizny, ale to już opowiem na mailu :D bardzo chętnie poczytam, bo spoilery mi nie przeszkadzają :D🖐️

Gość bożyszczy Keith
Tracisz , tracisz cenny czas. Chyba jednak lubisz to robić skoro siedzisz na tych bagnistych odmętach internetu :classic_cool: . . .🖐️.

nawet konsolidację o2 i wp? nadchodzi czas grozy i niepewności dla forumowiczów :D 🖐️ nic z tych rzeczy, postanowiłam spróbować kolarstwa 'górskiego' :D byłam źle przygotowana, ale na wiosnę ruszam od nowa :) to może nagram Ci całość? :D

Gość bożyszczy Keith
Sama się tłumaczyłaś :classic_cool: Kobiety, ach kobiety :D

jasne! :D świeżutki narybek, podatny grunt na podszywy i prowokacje, nowe twarze :classic_cool: może dzięki temu forume odzyska dawną świetność :D skoro to było kolarstwo górskie to dobrze, że nie skończyło się gorzej :D no w końcu każdy uczy się na błędach więc teraz na pewno lepiej C**pójdzie :classic_cool: ja jeździłem tylko po lasach w mojej prowincji i często kończyło się to tak, że wracałem parę km do domu prowadząc rower z przebitą dętką :classic_cool: dzięki, ale nie :D kiedyś oglądałem film w wersji CAM to wyłączyłem po 10 min, bo wypalało mi oczy od tej jakości :classic_cool: