Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AngelinnaWW

Mało seksu w związku

Polecane posty

Gość AngelinnaWW

Od początku nie był jakiś zbytnio napalony, ale przynajmniej 2 razy w tygodniu ten seks był. Jednak zawsze to ja bardziej nalegałam niż on. Teraz jestem w ciąży i ostatnio miałam zakaz seksu wydany przez lekarza na jakiś czas. Widzę, że mojemu partnerowi bardzo to odpowiadało i mimo, że już 3 tygodnie nic razem nie robiliśmy i teraz jest wszystko ok i lekarka pozwoliła to on dalej nie chce :/ Dodam, że nie mam jeszcze brzucha, to 4 miesiąc :) Na poczatku seks był, on miał już świadomość ciąży, ale wytłumaczyłam mu, że to jest bezpieczne i mam wrażenie, że to zrozumiał. Teraz jednak nie chce. Czasem się aż zastanawiam jak on mi zrobił to dziecko :) Czasem się śmieję z niego, że nie ma 30 lat, a już jest jak impotent, jego też to bawi, ale dla mnie to jednak poważny problem. Bo co jeśli dalej tak będzie? On lubi sobie pewne rzeczy wmawiać i później działają mu na psychikę: najpierw miał opory, bo byłam koleżanką jego kumpla i to podobno go blokowało, później seks sprawił mi ból i już nastepnym razem on się bał, że znowu tak będzie, innym razem wg niego byłam za mokra i nie mógł dojść i znowu się zraził, a jeszcze innym razem ja doszłam za szybko i on się spiął, że ja już jestem po :/ Strasznie mu to wszystko działa na psychikę. Boję się, że po porodzie sobie wmówi, że np nie jestem taka ciasna jak byłam i znowu będą problemy. Co robić??

Z Twojej opowiesci wynika, ze problem lezy po jego stronie. Zmus go do tego, by poszedl do seksuologa lub psychologa.

Gość gość
uuu. Kochanieńka. Widzę przed tobą liczne romanse. Już niedługo

Gość gość
i tak będzie. Ileż to ja znam takich przypadków

Gość mimimila
no my jeszcze dziecka nie mamy a on już większość czasu zmęczony, nie chce mu się itd dbam o siebie, kupuję seksowną bieliznę, jestem wysportowana postraszyłam go że jak tak dalej pójdzie to zrobię skok w bok