Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XAXAXOXO

Pytanie do dziewczyn 24lata prawiczek

Polecane posty

Mam takie pytanie... czy gdybyscie dowiedzialy sie od jakiegos znajomego ze w wieku 24 lat nadal jest prawiczkiem i bardzo by chcial juz z tym skonczyc jak byscie zareagowaly? Bylybyscie sklonne mu w tym "pomoc" czy raczej to by was obrzydzilo? zwyczajnie niewiem czy mam to dalej ukrywac i kombinowac czy zwyczajnie przynac sie i powiedziec czego chce

Gość amiiigaaa
Pomyślałabym, że wartościowy z niego chłopak. Starałabym się też takiemu wyjaśnić, że z niczym nie musi kończyć a już na pewno nie na siłę i z byle kim. Powiedziałabym, że nie ma musieć - tylko ma chcieć i nie ma z byle kim - a z tą, którą pokocha i, że nie musi musieć teraz - tylko może choćby i za 20 lat.. bo wiek nie ma tu znaczenia. Chłopie, nie miej kompleksu wieku, stary nie jesteś, prawiczkiem przestać nie musisz, nikt się Ciebie brzydzić nie będzie bo czemu miałby... żyj sobie jak do tej pory i nic na siłę. Spotkasz tą przeznaczoną, która Ci "pomoże" i będzie gut.

amiga dzieki za wypowiedz ale troche jej nie zrozumialas... ja CHCE zerwac z prawdztwem ochota na seks jest juz tak silna ze doslownie mnie meczy nawet widok atrakcyjnej dzieczyny w sklepie czy a ulicy mnie nagrzewa

Gość gość
Nie przyznawaj się

Gość gość
Wartościowy bo nie miał okazji seksu? Gdyby miał i odmówił to inna sprawa

tu sie zgodze napewno bym NIE odmowil :O mam taka mega ochote ze ciezko mi jest minac sie z 18letnia sasiadka na osiedlu teraz to juz doslonie mnie az wykreca na sam jej widok

Gość gość
Nie masz 150 zł na dziwke?

miec mam ale tutaj gdzie mieszkam nie ma nawet burdelu jedynie tirowki... myslalem nad tym zeby znalezc jakas malolate dla ktorej stowa to juz z******ta kasa i ja sobie "wynajac"

Gość niemlodaOna
a jakie maj ci odpowiadać starsze czy młodsze??? :D

Gość gość
to zależy, co miałby w głowie, czy byłby zaradny życiowo prawiczek i czy bylby po polibudzie

znam inzyniera po polibudzie bez pracy bo gdzie by nie poszedl na stanowisko trafia ktos znajomy ;)

Gość gość
Na pewno bym mu nie "dała" w ramach koleżeńskiej samopomocy i zasadniczo nie chciałabym wiedzieć czy jest prawiczkiem, czy nie. Po prostu nie interesuje mnie życie seksualne moich kumpli.

no to w sumie o takie odp mi chodzilo ;) dzieki za wypowiedz ale to w sumie jedna tylko narazie czekam dalej :D

Gość gość
xaxaxoxo , to normalne w naszym kraju obecnie, mi nie chodzi, czy ma pracę, tylko czy jest po polibudzie - mnie to poprostu podnieca, czy znajomy jest wolny?

Gość gość
zalezy czy by mi se podobał ten facet czy nie. Jesli byłby pzystojny to zaraz bym go wzięła w obroty heeh :P

Gość artemm
a jakie kierunki po polibudzie preferujesz

Gość gość
Wartościowy haha raczej niechciany. Pewnie nie spotkał na swojej drodze tej właściwej "top modelki" :D

nie nie nie rozbcie ze mnie jakiegos cudu-niewidu juz trafilem na opinie jakis mitomanek ktore slyszac o 24letnim prawiczku dostawaly kocokwiku i wizji jakiegos modela ktory zyl w czystosci specjalnie dla niej jedynej niestety ale tak to nie wyglada

Gość gość
czyli poprostu zadna cie neichce :D

Gość prawictwo pospolite 128
ze mna nie wygrasz ja mam 29 lat i jestem prawikiem

ty jestes trolem.... nadal czekam na opinie ale takie z wypowiedziami konkretami jak poprzednia