Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chcial do was wrocic byly ktory rzucil

Polecane posty

Gość gość

jak zareagowalyscie? Facet chce do mnie wrocic po 2 latach!! Sam mnie rzucił bo sie k***a jemu wypalilo, ile to ja przepakalam, ile sie nameczylam - teraz gdy juz doszlam do ladu ze soba ten pajac wraca!! i co zrobic? Dodam, ze dalej go kocham no alesz k***a jak mozna byc taka swinia!!!!! Niby se gnoj przemyslal sprawe, tylko jak zrywał to tez mowil, ze jest pewny decyzji , 34 letni facet glupi jak but! 😡

Gość kapitan daj nerka
nawyraźniej ty rozumem też nie grzeszysz, skoro takie pytania zadajesz :)

Gość gość
pytam o wasza reakcje tylko ynteligencie.

Gość gość
mojemu też się wypaliło, już z 8 miesięcy jak poszedł w cholerę, ale wracać nie chce, przynajmniej na razie. zresztą, nie ma do czego. ja swoje przeryczałam, jakoś mi się powoli zaczyna układać, poznałam nowego faceta, zdecydowanie lepszego. dobrze mi tak, jak jest teraz i jeśliby eksowi przyszło na myśl wracać, to pewnie zareagowałabym podobnie do ciebie. wk***em, irytacją, złością. też był pewien, że nie chce i że już nic nigdy, no to niech się tego trzyma. ja ucięłam wszelkie kontakty, tak jak sobie tego życzył. nie przyjmuj mendy spowrotem. nie warto. pewnie go jakaś "lepsza" rzuciła. nie daj z siebie zrobić ciepłych babmoszy, które można wyjąć z pawlacza po latach, bo akurat w nogi zimno :P

Gość gość
ja poznałam swoja milosc 7 lat temu pozniej on wyjechał za granice i dopiero teraz ponownie sie z nim spotkalam od jakiegos czasu utzrymujemy kontakt i jesli by tylko chcial to wroce do niego bez mrugniecia bo wciaz o nim mysle i zaden inny chlopak nie zawrocił mi w głowie tak jak ten a nie mam zamiaru siedziec z innym a myslec tylko o nim bo chyba bym umwarła

Gość gość
i mam pytanei on dalej pojechal za granice i wciaz mamy kiontakt gdyby jemu zalezalo to czy wzialby mnie ze soba bo ja tu pracy nie mam i on wie ze mi na nim zalezy