Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PraweaTywea

Pamietacie Blog27 S

Polecane posty

Gość PraweaTywea

Pamietacie?? :D Nazwa zespolu wziela sie od lacznego wieku wokalistek (14+13) gdyby dzis sie reaktywowali to musiałyby zmienic nazwe na Blog 43 :D

Gość gość
nie od wieku wokalistek, tylko od dnia urodzenia, 27 listopada

Gość PraweaTywea
Jak to od dnia urodzenia?? :O A pamietam jak kilka lat temu czytałam w gazecie ze nazwa wziela sie od ich wieku :O Co prawda to bylo jakies 7 lat temu, ale na 99% tam pisalo ze to od ich wieku.

Gość gościówka 26
pamiętamy, w Niemczech chyba też były popularne

Gość gość
nie, one obie były w tym samym wieku, 92 rocznik, obie urodziły się 27 listopada, stąd 27, a blog bo często wchodziły na blogi

Gość PraweaTywea
O masz. To jednak w tej gazecie był błąd, albo to ja sobie wmówiłam tą wersje z wiekiem. W koncu minelo juz kilka lat wiec moglam zapomniec. Swoja droga - Nie sadzilam ze sa starsze odemnie :D

Gość gość
nie takie gówniary :D:D jakąś tam karierę zrobiły tylko nie umiały tego dobrze wykorzystać

Gość PraweaTywea
To prawda. Ta Ala to byla jeszcze normalna, ale Toli to chyba woda sodowa do głowy odbiła :( Wielka gwiazda sie poczula.

Gość gość
i właśnie przez to nikt ich nie lubił i nie zrobiły kariery, gdyby były normalne, szczególnie Tola to myślę że mogłyby by zrobić dużą karierę, śpiewały po angielsku więc to jakiś sukces. pamiętam jak gdzies czytałam że wystąpią jako support tokio hotel w Niemczech, wtedy tokio hotel jeszcze nie śpiewali poa angielsku a blog 27 już tak mimo że mieli po 13 14 lat, gdyby dalej szli tą drogą to doszły by daleko