Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albert998877

Nie rozumiem jej

Polecane posty

Gość Albert998877

Spodobala mi sie dziewczyna na "fb". Zagadalem. Sama zaproponowala, ze w sumie fajnie byloby sie poznac. Zamienilem kilka zdan, rzucilem propozycje, zeby poznac sie normalnie, podalem terminy. Stwierdzila, ze chetnie, ale chwilowo nie da rady. Rozumiem to, wiec na luzaku pisalismy dalej. Spodobal mi sie jej charakter, wiele innych cech, ktore wynikaly z rozmowy. Sama tez komplementowala mnie, ciagnela rozmowe, odzywala sama. Wydawala sie byc zainteresowana ta znajomoscia. Po tygodniu zaproponowalem znowu zeby sie spotkac. Ucieszyla sie, wybrala miejsce ktore lubi. Za pare dni miala potwierdzic jak stoi z praca zeby dogadac dogodny termin. Tego dnia odezwalem sie co tam u niej, ale z rozmowy nie wyniknely zadne konkrety z jej strony. Nie pytalem tez juz wiecej co ze spotkaniem, ona tez nie podjela tego tematu. Na koncu bardzo mile pozegnanie. Tak jak pisalismy codziennie, tak od tego momentu cisza. Nie odzywa sie od paru dni, niebawem prawie tydzien. Nie rozumiem bo gadka kleila sie z nia z***biscie, nie bylo zadnych spiec, zwierzala mi sie itd. Sam tez na nia w niczm nie naciskalem. Ostatnie dni w wiekszosci ja inicjowalem kontakt, wiec nie odzywam sie tak samo jak ona, zwlaszcza, ze bycie tylko "kolega z internetu" mnie jakos nie bawi. Wyglada na to, ze jest po temacie. Szkoda tylko, bo wydawala sie super dziewczyna z charakteru i wygladu. Moze macie podobne doswiadczenia? Rady ? Pomysl czemu sie to tak skonczylo lub o co moze chodzic ?

Gość fryzura na zapalke
w internecie nie ma ludzi w internecie sa tylko zboki cfaniaki dzifki pedofile i namierzajacy ich poluzjanci z Interpolu i ABW

Gość gość
Mamejo jedna! Czemu nie poruszyłeś tematu spotkania? Może się wstydziła, a chciała? Ehhh...

Gość Albert998877
Miala dowiedziec sie jak stoi z grafikiem. Liczylem ze moze cos o tym wspomni, to ruszylbym dalej temat. Pomyslalem wkoncu ze moze nie chce i tylko stara sie byc mila:-/ Wiem, ze internet to raj dla dziwakow i zboczencow, ale normalni ludzie tezz sie zdarzaja. Nie szufladkujmy

Gość 21lat kobieta
jessuuu, ile Ty masz lat? dziewczyna była miła, pewnie czekała na pytanie co z grafikiem, a Ty nic... teraz jest jej przykro, bo myśli, że z niej zrezygnowałeś...

Gość Albert998877
Stracilem rok na dziewczyne, ktora udawala zainteresowanie. Wszystko, cala relacja byla tylko gra, zludzeniem, zeby sie dowaartosciowac, pochwlic kolezankom ze ma faceta w garsci. Non stop testowala mnie, grala na emocjach. Chodzbym stawal na glowie zawsze byla ta pokrzywdzona a ja zlym. Przerobilem setki gierek, nieszczerych slow, marnowania mojego czasu. Kiedy rezygnowalem z tej zaiomosci, ona angazowala sie, zeby potem dalej robic ten swoj teatrzyk. Myslalem ze znalazlem szczescie, a tkwilem w .... Poprostu troche sie obawiale czy znowu historia sie nie powtorzy... a dwa nie chcialem narzucac, jestem obcym gosciem:/ Myslisz ze da sie to naprawic, sprobowac do niej zagadac na tenat tego spotkania czy co sie stalo czemu sie nie odzywa?

Gość gość
Pewnie ma za małe cycki i się wstydzi ;-)

Gość gość
Albercik poszukaj jej w dziale CHIRURGIA PLASTYCZNA , na pewno przymierza nowe implanty ;-)

Gość gość
Albercik poszukaj jej w dziale CHIRURGIA PLASTYCZNA , na pewno przymierza nowe implanty ;-)

Gość gość
W Seksmisji też był Albercik i też taki mało ogarnięty był ;-) Może przez to imię? ;-)

Gość 21lat kobieta
weź się w garść i bądź facetem. myślisz że nas faceci nie krzywdzą?? owszem, krzywdzą. płeć nie ma nic do rzeczy. także zapomnij o tym co było i żyj tym co jest. a jest chętna dziewczyna która Cię lubi i chce Cię poznać. nadal nie wiesz co robić? napisz, zadzwoń, zapytaj co u niej słychać, zaproponuj spotkanie. i tyle. nie tłumacz się, nie kryguj. zapytaj.

Gość gość
Jeśli dziewczyna też się nie odzywa, choć miała dać znać z tym grafikiem, to lepiej sobie ją odpuść. To jednak jakiś rodzaj księżniczki, która sama nic nigdy od siebie, bo jej korona z głowy spadnie. Lepiej odpuścić ją teraz niż ciągnąć to dalej i ciągle tylko wykazywać inicjatywę z jednej strony, a jaśniepani królewna będzie tylko zawsze czekać na gotowe. Jeśliby jej też zależało, to odezwałaby się.

Gość Albert998877
Dziekuje za rady. W takim razie sprobuje. Jesli dalej okaze sie jak zaklada osoba powyzej, najwyzej odpuszcze. "21lat kobieta", dzieki. Tak, to prawda. Faceci tez sa czesto niewporzadku. Wydajesz sie byc bardzo spoko. Fajnie, ze tu zajzalas