Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajniczka

Czy był ktoś z Was u uzdrowicielki z Orli

Polecane posty

Gość zapytajniczka
Słyszałam, że choroby nerwowe leczy, a czy psychiczneteż to nie wiem. Orla jest niedaleko Bielska Podlaskiego na Podlasiu.

Gość gość
A moze co niektórzy szukajacy pomocy pseudo katolicy\zaczęli sie modlić do Boga proszac o zdrowie,byli dobrymi ludzmi,wyzrzucili z siebie zazdrość,nienawiść,złość i wiele innych czynnikow ktore ujemnie wpływaja na zdrowie. Uważacie ze Bob babke wysłucha a was NIE,a czemuż to? ona jest inna bo prawosławna? Byc moze tak jest,bo ja choc jestem wierzaca ale nie biegajaca do kościólka.Modle sie w domu bo w kosciołach przebywaja tacy ktorzy krzywdza i ida sie usprawiedliwić.Myśla ze załatwia sobie odpuszczenie grzechów.Wiara katolicka to bardzo pazerną wiarą.Moze babcia ma fach w reku i zyje skromnie i Bóg ją wysłucha a modli sie często za chorych drani.

Gość gość
wystarczy pomyslec o babci i od razu pomaga nie trzeba nawet do niej jechac

Gość gość
dokładnie trzeba sie usmiechac i wszystko bedzie dobrze

Gość gość
Adaś vel zapytajniczka,powiedz w jakim celu mącisz ludziom w głowach???

Gość ooooooooo
zapytajniczka- dziéxy za odpowiedz.a i jeszcze jedno piiitanko,jak robicie te kwiatki czy buzki???

Gość gość
dokładnie trzeba sie usmiechac i wszystko bedzie dobrze

Gość gość
12.12.13 zapytaj wprost Adasia

Gość byłam u niej
byłam u niej z dwoma rzeczami. jednoczesnie brałam leki na te schorzenia ale teraz z perspektywy czasu myślę ze to ona mi pomogła. bo laki brałam długo i nie pomagały a po wizycie u niej przeszło. i to nie jest tak, że przechodzi od razu. stopniowo sie polepsza az nagle stwierdzasz o jest OK.

Gość gość
12.12.13 każdy z czegos musi życ przecież...

Gość gość
12.12.13 [zgłoś do usunięcia] byłam u niej..... Szczęsciara:):):)

Gość gość
ja tez byłem razem z jednoscią!

Gość gość
Wszyscy jestesmy jednoscia razem z ""zapytajniczką""

Gość byłam i pomogło
Witam,bardzo fajny temat Podziele sie z wami moim doświadczeniem z wizyty u tej "szeptuchy".Pomogło i mnie i mojemu dziecku,niesamowite ale prawdziwe!!!!Trzeba do niej jechac rano bo zazwyczaj duzo jest ludzi i dlugo trzeba bedzie czekac....Podróz jest troche męcząca bo wąskie i niezbyt dobre drogi , ale warto!!!!

Gość gość
A na co pogło jesli to nie tajemnica?

Gość gość
Jestes jednościa która Cie stworzyła,moc twojego umysłu Kazda Twoja mysl,kazde wypowiedziane przez Ciebie słowo tworza Twoja przyszłość.......Jestes czyms wiecej niz samo ciało,jestes czysta swiadomoscia,jestes Boskim wyrazem zycia,tworzysz jednosc z zyciem,a jednak nikt ,ani nic nie ma nad Toba zadnej władzy,poniewaz tylko Ty myslisz swoje mysli,poniewaz tylko Ty stwórcza siła i jedynym autorytetem w swoim zyciu,teraz postanawiasz swoja własna moc do uzdrowienia siebie.............

Gość gość
Jest tam jakaś Kawiarnia by moc zaczekac:) a moze babcia serwuje kawę

Gość byłam i pomogło
najlepiej jechac rano,ja ze wzgledu na podroz z dzieckiem dotarłam około 9 rano.Było dużo ludzi ale tak jak pisałam , zostalismy zawołani od razu niemal po przyjeździe.....ta pani ma niesamowity dar!!! Mojemu synkowi pomoglo na drugi dzien po wizycie, od noworodka mial koszmary senne(tak to wyglądało,chociaż nie wiem czy noworodki śnią ) i budził sie z ogromnym , histerycznym płaczem....do tego dochodziło ciągłe zmęczenie,no bo nie spał dłużej jak godzinke bez wybudzania.....Wszystko minęło i teraz jest szczęśliwym dzieckiem

Gość gość
etam drogi sa dobre nawet autostrade zrobili do niej

Gość no ale
musicie wybrac. albo idziecie wlasciwa droga i nie sluchaci etego co mowi Biblia, albo chodzicie do znachorów, uzdrowicieli itp. czego Pan Jezus zakazuje i potem moze jestescie zdrowi ale psychicznie cos jest nie tak... slyszlaam o takich przypadach.

Gość gość
12.12.13 [zgłoś do usunięcia] byłam i pomogło;;;;;;;;;;;;;;;; Bożzze co za ciemnogród,ludzie czy wam juz padło na mózgi. jestesmy w XXI w i noworodka woża do babki na odczyny.SZOK

Gość byłam i pomogło
albo albo , tu nie ma nic do tego biblia,albo właśnie ma?! Tylko wierząc w Boga , można Go prosić o dar uzdrowienia , a ta kobieta modli sie za nas i to jej modlitwy pomagaja ,jest bardzo religijna , a że prawosławna?! Bóg jes Jeden!!!!

Gość gość
Im wiecej dajemy miłosci tym wecej mamy jej do dania,poniewaz kochamy siebie,ofiarujemy sobie przestrzen mieszkalna,wypełniamy wibrujaca miłoscia,poniewaz kochamy siebie, odnosimy sie z miłoscia do innych ludzi,bo wiemy ze co dajemy wraca do nas zwielokrotnione,przyciagamy do siebie tylko ludzi pełnych miłosc***oniewaz odzwierciedlaja jacy sami jestesmy...............Czegokolwiek potrzebujesz wiedziec jest C****kazane............

Gość byłam i pomogło
impresja , nie doczytałam dokładnie : tak to było uciązliwe schorzenie , szybko minęło , aż sie zdziwiłam , dodam że nie leczyłam farmakologicznie Trzeba spróbować to niewiele kosztuje , dajesz "co łaska"myślę że jak dasz wiecej jak 20zł to nie weźmie,najbardziej uciążliwa jest podróż . Powodzenia i Wiary !!!

Gość jeef26
Chcialbym odpowiedzie na kilka pytań postawinych tutaj na temat szeptuchy(dokladne pani Wali)z orli a także na temat innych szeptuch z okolic bielska podlaskiego(miedzy innymi pani z rudki,pani z opaki,pani z grabowcai innych,z parcewa,z pasynek itd),,,mysle ze potrafie odpowiedziec na kazde pytanie,,,poniewaz od 10 lat bylem(tzn,,,zawozilem,,,pomagalem umawiac,,ludzi szukających u nich pomocy)bylem w orli,opace,rudce po kilkaset razy i po kiladziesiat razy w innych miejscach,,,nieraz bylem przy (modlitwach,zabiegach razem,,nieraz sama juz duzo odwiedzający ch dzielili sie ze mną,,,po jakims czasie,,wynikami,,pomoglo czy nie i w jakim stopniu,,.Ze swego doswiadczenia wiem ze jedne sa lepsze(skuteczniejsze )od chorób typowo ,,fizycznych,, takich z jakimi chodzimy do lekarza,,(w tym 100% najlepsza jest pani wala z orli,ma większą moc niz inne razem wziete),,,a od innych dolegliwosci inna pani przebija resztę(odczynianie urokow,problemy tkz,psychiczne,zdrady itp),,,a pro pani worli,,,po1.na pewno nie robi tego na pieniedzy,,,bo jak ktos przedemna napisal,niraz ktos polozy 50zl to powie ze za duzo i wezmie 10zl,,po drugie ,,nie czaruje tylko się modli tylko i wylącznie do boga,po3nie jest przyczyną uzdrowienia ze ktos musi wierzyc(jak np ma wierzyc2 miesieczne dziecko???lub jak ktos przyjedza wczyjejśc sprawie???itemu komus pomaga aon niewie ze ktos tam był???,a o uzdrawianiu nie bede pisaal konkretnych przypadkow bo zdarzjaa się one u nich codziennie i zbraklo by tu miejsca,,jesli ktoś chcę sie czegos dowiedziec wiecej to zapraszam,,,a(z checia bym tu opisal pare konrtnych(prypadkow

Gość gość
12.12.13 [zgłoś do usunięcia] byłam i pomogło....... A twoja modltwa gdzie była? trzeba było sie modlic,ja Bo wysłuchał a Ciebie??????????:)

Gość widoczek
Proszę jeśli wiecie czy ona może pomóc na trądzik, to napiszcie. Mam 22 lata i męcze się z takim trądzikiem widzę, że z dnia na dzień jest coraz gorzej, a dermatolodzy wcale mi nie pomagają, wrecz przeciwnie jestem już tym przybita ta kobieta jest dla mnie ostatnią deską ratunku... Proszę odpiszcie

Gość gość
ja tez tez tez tez tez tez polecam

Gość gość
co to dla niej tradzik potrafi zmienic kolor skóry

Gość Kwiat Paprotki
sory,ale uwazam,ze wiekszosc waszych wypowiedzi to totalne bzdury...nie mozna wypowiadac sie o sprawach o ktorych nie ma sie zielonego pojecia, ale opiera sie tylko na plotkach... mieszkam w okolicy bielska podlaskiego i ludzie z moich okolic czesto jezdza do tej kobiety z Orli...Wiekszosc***omaga, cocialz czasami mowi, ze nie moze pomoc przy danym schorzeniu lub, ze trzeba bedzie przyjechac jeszcze kilka razy...pierwszy raz bylam tam jako male dziecko, mialam nerwice. nie pamietam czy bylam tam raz czy dwa w kazdym badz razie pomoglo... ostatnio mam problemy z brodawkami wokol palcow.bylam w orli dwa razy niestety tym razem nie pomogla, ale ta kobieta sama powiedzial, ze raczej trudno bedzie sie z tym uporac...kiedy do niej zajedziesz odmawia nad toba modlitwy i u mnie zapalila swieczke.potem przykryla mi glowe biala chusta i kazala pokazac te brodawki...zapalila jakies chyba wlosie i posypala tym palce.potem kazala dwa razy kaszlanac na nozyk bokiem ostrza pociarala brodawki. dostalam tez wskazowki, czyli co i kiedy mialam zrobic i chleb ktory mialam jesc po odmowieniu modlitwy na progu domu. wielu osobom pomogla wiec mysle, ze warto tam pojechac, bo na prawde przyjezdzaja ludzie z calej polski