Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajniczka

Czy był ktoś z Was u uzdrowicielki z Orli

Polecane posty

Gość gość
ADAMIE,nic ci nie lepiej.Byłes i jesteś jednoscia z tymi wszystkimi co tutaj pisza pierdoły.

Gość gość
12.12.13 [zgłoś do usunięcia] jeef26 - to ty Janusz??? dobrze zapamiętałam Twoje imię?

Gość pomogę trochę
Zrobił się jej taki guzek, lekarze nie wiedzieli co to jest. Pojechała z tym do Orli i ten guzek pomału zaczął się zmniejszać aż po jakimś czasie nie było po nim śladu. Nigdy więcej nic takiego jej się później nie zrobiło.

Gość wjedzma
Co znaczy malo chorzy? Wlasnie jak sie jest malo chorym trzeba zadbac o zdrowie by nie doszlo do sytuacji trudnych. Powazna choroba i szukanie w tym momencie leczenia to jak pisze w jednym przyslowiu "kopanie studni kiedy odczuwa sie pragnienie. Ludzie nie dbaja o siebie, mlo powiedziane nie dbaja, szkodza sobie czesto a potem oczekuja cudow, magii i nie wiadomo co. A kropla drazy skale...

Gość wjedzma
Tam wcześniej pisał taki gość, który mówił, że może coś doradzić- podał swojego maila- poszukaj. Powodzenia!

Gość gość
a po co dbac jak babcia wyleczy?

Gość jendzaa
Impresja ucze sie u niej. Probuje jej metody na sobie z dobrym skutkiem. Widze ze posiada duza wiedze. Nie wiem czy Bozena mowi o Boguchwale czy o Orli. Wiem jedno, ludzie nie lecza sie dokladnie wg zalecen. A wszystko jest wazne . Czesto oczekuja cudu po kilku dniach, a ziolami leczy sie dlugo, konsekwentnie wg zaleconych dawek, czasem trzeba zmieniac ziola. Ziola sa niezwykle skuteczne, ale duzo zalezy od ludzi. Czy naprawde chca sie wyleczyc, czy oczekuja cudu i sa jak sitko, w stylu "mam byc zdrowy i dalej sobie bede np pil" Najlepsza zielarka nie nasypie zdrowia w sitko. Mysle ze z powodu wlasnie tych ludzkich cech, w dawnych czasach wiedzmy wszystko otaczaly mgla tajemniczosci. Ludzie to lubia

Gość jendzaa
Impresja mam na mysli kurs, nie polecam, wole na tym skonczyc wypowiedz... Ziola maja ogromna moc leczaca, chociaz czasem trzeba sie dlugo leczyc, ale skutecznie. Sa takie co w 3 dni podzialaja (zalezy na co)sa takie co miesiac a i czasem trzeba liczyc w latach. Wiekszosc ziol ma bakteriobojcze wlasciwosci, nieco mniej grzybobojcze i przeciwwirusowe. Sa duzo lepsze od lekow chmicznych. Tak ze szeptuchy wiedza jak co dziala, ale i one nie wiedza wszystkiego.

Gość gość
a po co do babci wystarczy sode pic i nafte

Gość Impressjaa
Zawsze się interesowałam ziołolecznictwem. Wiem, że jest ono skuteczne. Miałam kiedyś problemy z jelitem nadwrażliwym (bartdzo się męczylam), a teraz objawy całkowicie minęły. Pomógł mi taki zielarz, zakonnik (mający również wykształcenie medyczne) z Legnicy- o. Grande. Dużo ludzi jeździ do niego z różnymi dolegliwościami. Niestety, to jest bardzo daleko ode mnie i nie mam możliwości tam jechać Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę podać namiary- może komuś pomoże.

Gość gość
toz to juz biznes nawet na dowózce

Gość gość
ja tez interesowałam sie ziołolecznictwem ale przestałam

Gość MCinek
A ja słyszałem, że pomaga również w sprawach sercowych (oczywiście nie mówię o zadnych fizycznych dolegliwościach), mówię o złamanych sercach. Czy ktoś z Was wie coś na ten temat? Może jakieś własne doświadczenia?

Gość upupupp
Prosze o kontakt z panią bozeena tez jestem z gliwic na moj e.mail (interesuje mnie osoba pana ryszarda bąka i co najwazniejsze jest znacznie blizej).

Gość Akasz
bozenko co myslisz o panu Ryszardzie Bąk myslisz ze jest godny zaufania bo zastanawiam sie czy go odwiedzic >Piszczie prosze jak ktoś mial z nim do czynienia

Gość gość
Pomaga moze nawet królewne czy królewicza zamówic

Gość Akasz
impresja podaj namiary na tego zakonnika zielarza z Legnicy mieszkam nie daleko Legnicy

Gość gość
zeby z zaby tylko królewicz nie był

Gość akwamarinnn
Witajcie Czy ktoś z was może powiedzieć czy w najbliższym czasie jedzie do Orli ? lub był już u któreś z nich ? napiszcie proszę tak trudno znależć kogoś kto pomoże w chorobie całusy

Gość gość
a nie lepiej samolotem?

Gość akwamarinnn
do anonimu nie wiem o co Tobie chodzi każdy próbuje wszystkiego aby sobie pomóc .Ajeżeli chodzi o medycyne naturalna myśle że wiele osób już korzytało z tego typu pomocy i nic nie zdziałała a wieć z kąd w Tobie takie zdziwienie ???nie rozumie jeżeli masz kogoś kto jest warty uwagi możesz polecić na forum

Gość edytaaaaaa
hej mam problem mecze sie ze skreczem szyi podawana mi byla toksuna botulinowa ktora miala mi pomoc lecz nic nie sie nie zmiena mam to juz od 2 miesiecy zastanawiam sie nad pojechaniem do szeptuchy prosze o rade...

Gość bbbbbbbbbbbbbb
ja rowniez mam pytanie czy ona leczy tylko choroby czy rowniez pomaga w sferze uczuc ????????????????????????

Gość gość
w wszystkim nawet stare samochody odnawia

Gość sweetkaaa
Witam. Byłam 25 stycznia u babci z Orli, samochodow pod jej domem około 30 - ludzi naprawdę mnóstwo. Opinie rózne, jednym pomaga innym nie, był facet który nie ruszał ręką, po 3 wizytach u babci ręka stała się sprawna. Ja jezdziłam z problemami hormonalnymi i z nerwicą. Przed Orlą przyjmuje jeszcze jedna szeptunka wieś nazywa się PARCEWO. Babcia z Orli nie bierze zadnych pieniędzy!! Ludzie dają jej " co łaska" niekiedy nawet oddaje wszystko spowrotem. Babcia omaga dla baciuszki w kościele. Ludzie przyjezdżają z całej Polski. Wiadomo na lekarzy w Polsce nie ma co liczyć, taka niestety jest prawda... dlatego warto jest wierzyć. WIARA CZYNI CUDA!

Gość trufla4
prosze zeby sie ktoś wypowiedział , gdzie (tzn. do której szeptuchy sie udać w sprawach ducha -odmiany losu) , sie udać ...., czy ma ktoś jakieś doświadczenia w taej dziedzinie?

Gość assssssssssss
witam was kochani! potrzebuje waszych opinii?? zamierzam wybrać się do Orli. bardzo wierze, że ta kobieta mi pomoże. proszę powiedzcie, czy ona leczy uzależnienia??

Gość trufla4
no , właśnie popieram przedmówce piszcie prosze o swoich wizytach , bo to kawał drogi a nie wiem czy leczy tylko uszczerbki zdrowia fizycznego , czy może też różne inne złe koleje losu

Gość gość
tak oczywiscie

Gość ajraaa
witam widzę że dawno nikt się nie wypowiadał w tym temacie,a ja właśnie chcę jechać do Orli,mam spory kawałek i muszę dobrze zaplanować tą podróż. Jeśli ktoś z Was wie o terminach marcowych tzn chodzi mi o święta nie bardzo wiem kiedy są prawosławne to proszę napiszcie coś na ten temat.A jeżeli chodzi o pomoc szeptunek to ja akurat w to wierzę moja mama była w latach 70 właśnie w Orli i zawsze mówiła że to jej pomogło .Nieważne jak to nazwać i czy to jest placebo jeśli pomagło choć jednej osobie to warto wierzyć a reszta sama się zrobi moce naszego organizmu ponoć są nieograniczone . Serdecznie pozdrawiam