Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grypa zoladkowa

Polecane posty

Gość gość

jak dlugo sie wylega? mam 1 dziecko chore od wczoraj. zastanawiam sie kiedy dopadnie starsze bo ze dopadnie to chyba pewne?

Gość gość
u nas było tak że w środę wieczorem zaczęło się u starszego a młodszy bodajże w poniedziałek zaczął wymiotować.

Gość gość
czy jak dziecko drugiego dnia juz nie wymiotuje i sie dobrze czuje to trzeciego moze juz wychodzic normalnie z domu?

Gość gość
Pierwsze dziecko zaczęło wymiotować w nocy z wtorku na środę, dziś w południe zaczęło drugie dziecko a pod wieczór mąż. Mam w domu noworodka i jestem spanikowana.

Gość gość
wspolczuje, moze wynies sie na 3 dni z domu gdzies do rodzicow i przeczekaj jak ci sie noworodek zarazi rotawirusem albo innym syfem jelitowym to masz szpital na bank, o ile nie skonczy sie to gorzej

Gość gość
Właśnie nie wiem co robić. Wysłalam męża i dziecko aktualnie wymiotujące do innego pokoju ale musze im herbate robić leki podawać na nawodnienie wiec i tak to przenoszę. To dziecko które już to przeszlo i noworodek ulokowani w jednym pokoju. Tylko jak się miało zarazić to pewnie już się zaraziło. Ajajaj boję się że skończymy na święta w szpitalu :(