Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety wolą próbować nawracać złych facetów niż wybrać dobrego i być

Polecane posty

Gość gość

szczęśliwą?

Gość Anthony the Mello
a znasz jakies masochistki?

Gość gość
To co piszesz to jakieś herezje.

Gość gość
Bo w piekle już miejsca brakuje ;-)

Gość gość
bo ciężko się zakochać, zwłaszcza w młodym wieku, w facecie, który nie potrafi bajerować. taka prawda, że my kobiety w większości lecimy na to wasze słodkie p********ie, nie ma co ukrywać. owszem, z czasem się przekonujemy, że to c***a warte, ale jakie z******te na początku :D te motyle w brzuchu, ta ekscytacja, ta niemożność doczekania się, kiedy go znów zobaczę. a dobry, porządny chłopak, nie narzucający się, raczej skryty w początkowej fazie znajomości? jak dla mnie to był zawsze typ "jak się za chwilę nie rozkręci, to coś mu złego zrobię". ileż można wszystko na dystans i zastanawiać się, czy ja mu pasuję, czy nie pasuję. kobiety chcą być podrywane, adorowane, bajerowane. głupie, ale zakochanie jest głupie właśnie. rozum przychodzi duuużo później ;)

Z życia i doświadczenia wiem że tylko kobiety z kompleksami, niepewne siebie, uważające się za mało atrakcyjne pragną być komplementowane i cenione. Reszta ma to w d***e.

Gość gość
Bardzo ciekawy temat. Dotyczy mnie. Ja np tez wole "nawracac" ale na dystans. Nie dam sobie na glowe wejsc. A tych "dobrych" na ogol nie lubie, nie trawie. Mamy inne opczucie humoru i lzy mi sie cisna jak musze z nimi siedziec. :) D;atego jestem sama. Dobrego nie chce. A zly nie chce sie nawrocic. :)

Dobrego nie chcesz bo zły się nie chce nawrócić. To się nazywa gadanie czcze gadanie debilki.

Gość gość
kobiety chcą złego nawrócić na dobrego a dobrego nie chcą bo nie jet zły Weź tu zrozum kobiety:P

Gość gość
Jakiś gość musiał zaleźć kotkowi za skórę. Teraz się będzie na wszystkich gościach wyżywał.

Gość gość
No ale jak to w większośc**przypadków bywa - kocisko ma rację. Czcze gadanie debilki.

Gość gość
Chyba Matka Teresa..

No to jest komiczne. Jak z fabryki oszołomów takie postacie. Dobrych nie chcą bo nie są źli. A dlaczego białe nie jest czarne, a czarne białe? Czy czarne może stać się białe, a jeśli może to dlaczego nie jest wtedy czarne?

Gość taki jeden facet 1984
dobry czy zły nie wazne ..facet w pewnym momencie musi umieć po prostu dobrze kobietę złapać , przycisnąć do muru i zrobić z nią to co on chce ,a ona pragnie ;]

Gość gość
O ludzie! Za malo precyzyjnie opisalam i wyszlo glupio. ;) To nie jest tak, ze poznaje czlowieka i patrze i mowie: "o jest zly czyli w moim typie" Poznaje, po czasie okazuje sie "zly". Chce go zmienic, ale nie moge. Zmieniam na odleglosc zeby siebie nie krzywdzic. A np znam bardzo dobrego. Wiem, ze jest dobry od znajmych. Ale w ogole mnie nie interesuje. Lyz mi sie cisnely jak z nim rozmawialam. ;p Dzialal mi na nerwy.

Gość gość
Po prostu w moim przypadku chodzi o czlowieka. Traf chcial, ze jest "zly". Zalezy mi na nim. Chce jego dobra. I chcialam go "zmienic". No, ale nikt nie ma tyle mocy zeby zmienic drugiego. A akurat ci dobrzy ktorych poznaje. (Wiem, ze sa dobrzy od znajomych, od rodzicow itd) to dzialaja mi na nerwy. Nie przepadam za nimi - i nie dlatego, ze sa "dobrzy". Po prostu cos mi nie gra. :)

Gość tris345
Bo kobiety lubia matkowac.

A żydom, katolikom i muzułmanom wielbiących ich boga mój Bóg nakazuje oderżnąć głowy.

Gość gość
Ja mysle, ze jak kobieta sie zakocha, pokocha i po czasie partner psychol odslania karty to naturalne jest, ze chce go zmienic.

Gość gość
ALE DEBATA :D to nic że nie na temat :)

Gość tris345
" Po prostu w moim przypadku chodzi o czlowieka. Traf chcial, ze jest "zly". Zalezy mi na nim. Chce jego dobra" A co to jest ten "traf"? Czyzby twoja babcia ci go wybrala?

Gość gość
Ze jest zly dowiedzialam sie po roku. :)

Gość gość
Robi się psychodelicznie. Trza się ewakuować. Kocisko - to Ci miałam zrobić na tym topiku, zrobię Ci na innym.

Gość gość
to tak jak z wami... lubicie biegać za króliczkiem. ale tylko przez jakiś czas, prawda? ;) u nas tak jest, że to wasze słodzenie robi nam mętlik w głowie. a gdy już nas w sobie rozkochacie, to my dalej zyjemy tą beznadziejną nadzieją. jest w nas taka niepewność, adrenalina. nie wiem jednak jak w przypadku innych dziewczyn, ale na mnie działało to przez parę tygodni po rozstaniu i na chwilę przed. chciałam się starać naprawić wszystko. jednak 2-3 tygodnie po rozstaniu dawałam powoli za wygraną... on nie chciał wrócić, mówił, że ta mu sie podoba, że tą by w******** (bo to była taka ''przyjazn'' z naszej strony). ale żyłam nadzieją i się tylko denerwowałam niepotrzebnie. aż tu nagle... poznałam kogoś! z kim teraz od paru tygodni spotykam się i zapoznaję. to tylko kwestia czasu, aż będzie z tego związek :) tamten to taki szczeniak, który myślał, że jak będzie miał dziewczynę to coś zmieni się w jego życiu. ale jednak się nie zmieniło, a ja byłam tylko po to, by zrozumiał, że nie dorósł jednak do bycia z kimś. aktualny postawił mnie na nogi. jestem od niego nawet o prawie rok starsza, ale oboje przezyliśmy toksyczne relacje, zdradę. oboje chcemy już byc z kimś na stałę i za parę lat mieć rodzinę :) ja mam zaraz 21 lat, on dopiero 20 skończył. ale oboje jesteśmy dojrzali, dobrze się rozumiemy i mam nadzieję, że naprawdę coś z tego wyniknie powaznego... :*

Gość gość
kobiety lecą na drani

Gość gość
Nie znam nikogo normalnego kto leci nswiadomie na drania. Ci dranie sie maskuja i potem jest jak jest.

Gość gość
Nie znam takiej ;)

Gość gość
Te niemądre. Normalna nawet nie splunie.

Gość gość
To chyba wynika z potrzeby opiekowania się innymi. Kobiety często chcą być aniołami stróżami faceta, wybawicielkami, tymi które skierowały go na dobrą drogę i dla nich zmienił się całkowicie, dojrzał sens życia w tak cudownej anielskiej kobiecie :D W praktyce sami wiemy jak to wygląda. Drań to drań i draniem umrze, może 1/10000000000 draniów zmieni się, pewna część będzie zmieniona tylko na chwilę, ale żaden drań nie zmieni się w księcia z bajki, który rzuci swojej księżniczce świat do stóp w zamian za skierowanie go na dobrą drogę życiową :) Sama mam drania na sumieniu, o ja naiwna, ta która wierzyła :D Na własnej skórze musiałam się przekonać, że to niewykonalne. Drań tak draniował, że skutecznie się z drani wyleczyłam. Mam teraz miłego, spokojnego chłopaka, poczciwego księgowego :) Życie płynie sobie spokojnie, bez scen, dramatów, historii rodem z 3 metrów nad ziemią bądź wenezuelskich tasiemców. Nie w głowie mi już nikczemnik jak Tracz z Plebanii, a za to poczciwiec jak Rysiu z Klanu.