Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W którym TC

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Takie krótkie pytanie kiedy zaczął was boleć brzuch w którym tyg ciąży po terminie planowanej miesiączki czy może jeszcze przed.Jaki to był ból jajniki podbrzusze?

Gość gość
ja test zrobiłam 5 dni po dacie spodziewanej miesiączki, nic nie bolało, po jakiś 2-3 tygodniach dopiero zaczęłam odczuwać taki ciągnący ból

Gość gość
Bo właśnie 3dni temu zrobiłam test, jest pozytywny a brzuch to już od owulacji boli a teraz to jest coraz gorzej tak po bokach podbrzusza, jajnik czy to zupełnie normalne?

Gość gość
myślę, że normalne.. to że mnie bolało później to nie znaczy że Ciebie nie może boleć już teraz

Gość gość
a ja się nie starałam i nie kontrolowałam tego kiedy miałam owulację, może nie zwróciłam specjalnie uwagi też

Gość gość
To się muszę uspokoić, wole zapytać :) w takim razie chyba spokojnie mogę iść do ginekologa po nowym roku

Gość martys89
Witam, mnie pobolewa brzuch w dolnych partiach juz od ok 1, 5 tyg. Zrobilam test w dniu spodziewanej @ byl negatywny , okresu brak spoznia sie 5dni. Jutro rano zrobie nowy test

Gość martys89
gość gratulacje:) Mnie z pierszym dzieckiem tak pobolewal jak na @.bylo wszystko w porządku

Gość gość
Mój teścik dopiero wyszedł w 36dniu cyklu w 31 był negatywny :P A jak to jest z tym lataniem do łazienki bo ja to już mam z tym problem a jak wypije coś to automatycznie 3minuty i do łazienki później to się ogarnie czy będzie gorzej :P?

Gość gość
to ja z początku tematu :) mnie nie cisnęło na pęcherz wcale, dopiero poźniej jak w zimnej pracy załatwiłam sobie i pęcherz i nerki to latałam jak głupia do toalety,ale to koło 4 miesiąca. Także chyba nie ma reguły, moja koleżanka z kolei, która ma termin na ten sam dzień co ja to na początku ciąży po parę razy w nocy wstawała do toalety :) różnie może być