Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgdsghj

Pewna dziewczyna

Polecane posty

Gość sgdsghj

Hej dziewczyny, pomożecie ? Jest taka sprawa. Około 3 tygodnie temu pierwszy raz zauważyłem pewną dziewczyną w autobusie. Wsiadłem do busa, ona stała przy drzwiach, a ja obok jej stałem. Co chwile patrzała się w moją stronę gdy ja na nią się nie patrzyłem, a jak nagle ja popatrzyłem na nią to ona patrzyła się gdzie indziej i np. zagryzała usta. Raz też w pewnym momencie wymieniliśmy się między sobą uśmiechem. W pewnym momencie podczas jazdy jakiś kolega jej wszedł do autobusu i z tej rozmowy wiem gdzie uczęszcza do szkoły. Chodzi do gimnazjum ( wygląda dojrzale, zdziwiony byłem, że jest z gimnazjum ). Ma tak 15 lat. Ja mam 20. Wracając do tamtego dnia to potem jak już wysiadaliśmy na tym samym przystanku to spaprałem sytuację i nie porozmawiałem z nią ;/ Parę razy już gadałem z dziewczyną na ulicy, a teraz dałem d**y za przeproszeniem. Nie wiem czy to były od niej znaki czy nie, nie wiem czy bym dostał numer itd. ale żałuje i nie mogę sobie tego wybaczyć. Wiem gdzie chodzi do szkoły, ale nie znam jej imienia czy nazwiska czy też nie mamy wspólnych znajomych, Zastanawiam się teraz czy nie napisać na FB do jakiejś dziewczyny czy chłopaka z jej szkoły i się spytać czy kojarzą taką dziewczynę i ją tam bardziej opisze. Problem w tym, że ktoś to potem może wygadać jej jak ją zna i się ona jakoś wystraszy. Nie wiem co miałbym napisać do takiej osoby, macie jakieś pomysły czy to zły pomysł ? Lepiej iść może pod jej szkołę i poczekać na nią ? Raz byłem, ale jej nie zauważyłem. Tak zwaliłem tą szansę ;/ Nigdy nie żałowałem tak bardzo, że odpuściłem jakąś dziewczynę jak w tym momencie w przypadku tej dziewczyny.