Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdga

czy kobieta bez cycków jest w stanie podniecic faceta

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite1289
Ta sama , tylko od tyłu htt p://bravoerotica.com/met-art/elle-b/mallisia/11.html dziewczyna pochodzi z Rosji

Gość dsdga
on nie jest zboczeńcem :o po prostu wiem co go podnieca, każdego przecież cos podnieca, jego akurat duże piersi. Kiedyś przytyłam i piersi też się powiększyły o rozmiar ale wolę juz być chudsza i miec mniejsze piersi niż grubsza prawie o 10 kg :o

Gość dsdga
on nie jest chamski, nigdy w prost mi nie powiedział że lubi duże cycki i że chciałabym żebym takie miała ale ja po prostu to czuje i wiem.

tak, kobieta bez cycków jest w stanie podniecic faceta .. Ale nie każda. To kwestia gustu .

Gość gość
Ja marzyłam o większych piersiach i to marzenie się częściowo spełniło, bo piersi urosły o jakieś 1,5 rozmiara, ale urosła też pupa, biodra, nogi, ramiona, brzuch. Po prostu przytyłam. Ogólnie wyglądam gorzej, mniej facetów zwraca na mnie uwagę niż kiedyś, ale przynajmniej wiem, że nie będę się wstydzić że piersi mam w rozmiarze 1. Zazdroszczę szczupłym babkom ze sporym albo nawet małym biustem. Ja jak byłam w miarę szczupła, to biust miałam wręcz mikroskopijny. To jest własnie urok figury typu gruszka.

Zgadzam się duże piersi często wygladają obleśnie..Glownie dotyczy to otyłych kobiet .

Gość gość
,,Zgadzam się duże piersi często wygladają obleśnie..Glownie dotyczy to otyłych kobiet ." - ale jak chuda ma piersi takie jak typowa otyła (zdarzają się takie okazy), to wtedy te piersi nie sprawiają wrażenia obleśnych. Ech, faceci...

Gość gość
penis jak penis, jajka jak jaka. myslisz, ze sie im przyglądam? podnieca mnie mój facet w całości taki jaki jest. nie bedę oglądała w gazetkach jajec****enisów i się podniecała tym. to nawet nie są estetyczne cześci ciała :O kocham mojego faceta i jest dla mnie cały idealny. uważasz, ze zerwałabym, bo miałby mniejszego albo większego? nie na tym polega głębokie uczucie. a ten temat warg sromowwych jak uszy jamnika czy słonia jest już nudny! najlepiej kupcie sobie dmuchaną lalę i będzie idealna.

Gość gość
Też jestem za tym by panowie rozkoszowali się towarzystwem gumowych pań. Taka ma idealne proporcje, nie ma celluitu, nie tyje, nie starzeje się, nie gdera i jest zawsze chętna. No same plusy.

Brak słów-kobita ma piersi,cycki ma krowa! Czy to w ogóle jest forum kobiece,czy jakieś miejsce gdzie pod pseudonimem :"gość"piszą jacyś nienawidzący kobiet mizogini Bo jeśli pisze to kobieta to aż przykro że można tak nie lubić siebie.Nikt ci dziewczyno nie napluł na klatę ty sama plujesz sobie w twarz.Obudź się bo inaczej zginiesz.

Gość gość
a prawdziwe kobiety zostawcie prawdziwym mężczyznom ;)

Gość random player
krowa ma cycki haha chyba ty krowy nie widziałeś w życiu

Gość gość
Z tymi cyckami to udzieliło nam się od facetów.

Ja nie mam tu nic do dodania-jeśli kobieta sama siebie nie ceni niech się nie dziwi że inni jej nie docenią.Nie chodzi o zarozumiałość ale o zdrową dumę z bycia kobietą . Jeśli chodzi o krowę,owszem widziałam..Głupia krowa która założyła ten temat

Gość gość
tylko, że wy kobiety to nakręcacie. tak samo jak z tymi wargami sromowymi. trochę szacunku trzeba mieć do siebie i własnego ciała. a nie dla zboczeńców co na forach wywalają swoje frustracje biegać na operacje powiekszania cycków i korekcji warg sromowych. trzeba miec troche oleju w głowie i nie być ,marionetką takich zboczeńców, którzy najchetniej zrobiliby z kobiet sztuczne lalki. ja mówię temu zjawisku NIE. i mam gdzieś ich jęczenia.

Gość gość
Droga autorko ja tak mialam i zrobilam sobie silicon i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Ja też mam w d***e że facetom jęzor do pasa zwisa na widok wielkiej piersi wylewającej się zza małych ubrań, nie zmienia to jednak faktu, ze ich wymogi są takie a nie inne. Oni z tych wymogów nie zrezygnują, jak dorwą taka z małymi to i tak będa oglądali nałogowo filmiki, zdjęcia pań z bardzo dużym obwodem klatki piersiowej. To ze o tym pisze, nie oznacza, że jestem z tych, które dla faceta zrobią wszystko, może autorka, ale ja na pewno nie.

udowodnie wam dlaczego duże piersi u otyłej kobiety sa oblesne htt p://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/428acca70bf9d668.html Duzy biust ? Tak , ale tylko u szczupłych .

Gość gość
Dobra, prawictwo, starczy już tych Twoich mądrości i fotek.

Wielkosc piersi nie ma znaczenia .. Kobiety z mniejszymi też mogą dawać rade -co udowadnia ostatni link na pierwszej stronie... i dziewczyna która ma miseczke najwyżej A

Gość gość
nie każdy facet taki jest i nie każdy marzy tylko o wielkich cycach. serio. widocznie zadajesz się z jakimiś prostakami. wiem, że takich jest sporo, ale może warto sobie narzucić jakieś wymagania wobec intelektu płc**przeciwnej, a nie tylko zastanawiać się jak sprostac męskim prostackim wymaganiom ? rozumiem jeszcze żeby te ich wymagania dotyczyły wykształcenia, charakteru, ale piersi i c**ki ? ja bym się nie znizała do takiego poziomu, ale co kto lubi.

mimo miseczki A jest pociągająca..

Gość gość
No tak, ale większość facetów stawia ostre wymagania głównie co do wyglądu. Intelekt, charakter kobiety często im powiewają. Taka ładna,piersiasta panienka choćby była zołzą i kretynką, będzie w ich oczach bardziej wartościowa od mniej piersiastej, mniej ładnej oczytanej, rozsądnej, zrównoważonej, miłej dziewczyny.

Gość gość
mówisz o prostakach i zboczencach. to, że oni stanowią wiekszość to nic nie poradzisz. trzeba szukać normalnego i wartościawego mężczyzny do skutku. ja wolałabym byc sama niz zadawać się z takim idiotą. TY WYMAGAJ. tylko rzeczy ważnych.

Gość gość
Tak kochanie :D zaobseruwj kto z otoczenia ma naprawdę duże piersi. Kobiety, które całe są duże, od stóp do głów, nawet jak schudną to są rozlazłe, wszędzie szerokie. Filigranowe z dużym biustem to rzadkość, a faceci wolą te drobne.

Gość vbcvcvvc
Faceci stawiaja wysoko wymagania , bo laski z internetu zawieszają wysoko poprzeczkę dziewczynom z realu .. Męzczyzna widzi roznegliżowaną laskę w sieci , która wije sie jak wąż . To ma na niego wpływ

Gość gość
No, laski z siec***suja facetów, zdecydowanie... No cóż, uroki wolnego rynku. A laseczki chcą po prostu zarobić na obślinionych walikoniach.

Gość prawictwo pospolite128
Kolejna bez piersi, która jest zgrabna htt p://www.kindgirls.com/photo/eternaldesire/lukki_lima_56883/6913/12/4/

Gość prawictwo pospolite128
Mit o tym ze htt p://www.kindgirls.com/photo/eternaldesire/lukki_lima_56883/6913/12/5/ zwracamy uwage tylko na duzy biust obalony

Gość gość
Co Ty pieprzysz, przecież ta dziewczyna ma biust? Chcesz wpędzić w kompleksy na serio płaskie laski?