Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samobojstwo do matek dorosłych dzieci

Polecane posty

Gość gość

czy bylybyscie w stanie zniesc samobojcza smierc waszego dziecka?

Gość gość
a co, chcesz popelnic? straszne swinstwo zrobił/abys rodzinie

Gość gość
a moze sa tu matki /ojcowie samobojców? lub znacie takie osoby? jak sobie radza?

Gość monis112
samobójcy to egoiści myślą tylko o sobie a nie zastanawiają się co będzie już po..matki wpadają w depresje, alkoholizm, psycholog i te sprawy a takie rzeczy trwają latami.

Gość gość
monis112 ale znasz takie osoby czy tylko tak mowisz?

znam dwa takie przypadki , znam rodziców i znałam jednego samobójcę .

Gość gość
Zawsze jest Nadzieja ❤️

Gość gość
Allium a co jest z samobojcami po smierci??

Gość gość
zna takie malzenstwo, ciezko przezyli usiłuja sprzedac dom, w ktporym syn sie powiesił, nikt nie chce kupic, siostra ma spieprzone zycie, bo nikt sie z nia nie chce zwiazac- uwazaja ze pochodzi z rodziny psycholi. Samobojca to albo swir, alboo mega egoista.

Gość gość
mojego męża brat popełnił samobójstwo i uwierz mi to najgorsze co możesz zrobić rodzinie. teściowie bardzo to przeżyli. nie chce myśleć co przeżywa mój teść. on razem z drugim synem odcinali go ze sznura.

Gość eramiella
ja znam takich ludzi, nie dawno przez głupotę powiesiła się ich nastoletnia córka (18) chciała udowodnić że zawalił jej się świat, w smsach pisała do swojego byłego chłopaka który miesiąc wcześniej się z nią rozstał z przyczyny przeprowadzki do innego kraju i tego że takie związki dalekie nie mają sensu i że może się kiedyś jeszcze ich drogi zejdą. Znajomi mają jeszcze 13 letniego syna i 4 letnią córeczkę która pyta kiedy siostra wróci, czeka, płacze i nie rozumie, oni pogrążeni w żalu chodzą i płaczą w jej pokoju w zamknięciu, syn nie rozmawia już z nikim ani w szkole ani w domu... a ona już nie będzie miała szansy, nie ma tak silnych powodów żeby odebrać sobie życie, bo ono jest tylko jedno i nikt nie wie co się wydarzy.

Gość gość
Znam, to moi dziadkowie. Moja mama zmarla na raka, a 4 m- ce potem samobojstwo popelnil jej brat. Dziadkowie bardzo to przezyli, tego nie da sie opisac slowami... Stracic dwoje dzieci w tak krotkim czasie i z takich powodow...

Gość gość
eramiella g***o wiesz, nie znasz powodów, dla kaprysu nikt sobie życia nie odbiera.