Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezręcznasytuacja

Co mam zrobić

Polecane posty

Gość niezręcznasytuacja

Zacznę od tego, że miałem przyjaciółkę(dobrą przyjaciółke). Rozmawialiśmy o wszystkim, wiedzieliśmy o sobie chyba wszystko.. Dodam, że jest bardzo atrakcyjną dziewczyną... Zdarzyło się to na jednej imprezie w zeszły piątek, zaczeliśmy się całować, a od tego doszło do seksu oralnego z obu stron (oczywiście byliśmy pijani). Chodzi o to, że ona po tym zdarzeniu unika mnie, nie rozmawiamy w ogóle, nie odpisuje mi, ani nie odbiera, a jak już odpisze to szybko mnie spławia... Co mam zrobić, bardzo zależy mi na tej przyjaźni... Pomożecie? Co mam zrobić żeby było tak jak dawniej, nie powiem zaczyna troche boleć...

Gość gość
trzeba było pukać... a teraz to już po ptakach...

Gość niezręcznasytuacja
pomóżcie mi proszę

Gość gość
daj jej chwile. po prostu musi ochłonąć.....

Gość niezręcznasytuacja
czyli co? bedzie tak jak kiedyś?

Gość gość
jest jej głupio mozliwe ze bardziej niz tobie stracia kontrole teraz nie wie jak sie ma zachowac przechodzi burze w główce a co nie wymysli wszytstko źle mówiąc wprost tak czy siak pogadac trzeba jak jestes bardziej odwazny niz ona to zaaranzuj spotkanie i wyjasnijcie sobie /czy rybka czy akwarium/

Gość gość
no raczej naiwne pytanie po tym co sie stało raczej juz nie bedzie jak kiedys sa dwie mozliwosci A zostaniecie parą /w co watpie/ bo to nie uczucie tylko zamroczenie alkoholowe B zerwiecie kontakt bo nie jestescie juz ani przyjaciółmi ani parą

Gość niezręcznasytuacja
ale jak mam zorganizować spotkanie? skoro ona nie odbiera telefonu, a jak już odbierze mówi że ma dużo pracy i musi kończyć, naprawde nie poznaje jej...

Gość niezręcznasytuacja
To mnie załamałeś człowieku tą możliwością B. Przecież to ona mnie zaczeła całować (nie powiem bo mi się podobało) ale mi nie o to chodziło, chciałbym żeby było tak jak dawniej...

Gość niezręcznasytuacja
Chyba że mam pójść do niej co wy na to? No tak, ale zapukam do drzwi, ona otworzy i co ja jej jam niby powiedzieć...

Gość gość
mówiąc wprost spaliła cegłe nie ma pojecia jak to teraz zakonczyc mysle ze wprost idz do nie bez dzwonienia rodzice chyba cie znają wiec zapukaj przedstaw Przemek jestem chce pogadac z Krystynką i wpakuj sie do chaty po czym powiedz jej ze chcesz wyjsc bo tu /ściany mają uszy/ jak wyjdziesz wylej całą żółc z wątroby jej tez daj sie wygadac jak w tym worze znajdą sie obydwie racje bedziesz miał obraz pytanie ty chcesz zakonczyc przyjazn i zacząc pare czy zakonczyc wogóle znajomosc idac do nie byłoby dobrze zebys chociaz ty wiedział czego chcesz hmm

Gość niezręcznasytuacja
Sam nie wiem, ona jest dla mnie jak siostra, parą być by było chyba jeszcze bardziej niezręcznie... Znamy się 12 lat od podstwówki..

Gość niezręcznasytuacja
ale nie chce z nią zrywać kontaktu po tylu latach...

Gość gość
to w takim razie koniec znajomosc**przyjazni zastanów sie jak macie teraz rozmawiac niby zartowac o niczym itd racczej niewykonalne

Gość gość
cos mi sie zdaje ze to ze ona nie odbiera a jak juz odbierze to zbywa cos oznacza moze ona pomorze sama tobie podjąc decyzje the end

Gość niezręcznasytuacja
k***a nic z tego nie rozumiem... Nie chciałem tego pisać ale ja mam dziewczyne... (nie pisałem tego wczescniej bo myślałem ze da sie rozwiązać ten problem bez tego faktu..). W niezłem g***o się wpakowałem...

Gość gość
alkohol szkodzi zdrowiu przeczytaj ulotke lub skontaktuj sie z lekarzem badz farmaceutą

Gość niezręcznasytuacja
już sie o tym przekonałem bardzo boleśnie...

Gość gość
to rewelacja dziewczyna tez cie w dupsko kopnie jak sie dowie kazda by tak zrobiła

Gość niezręcznasytuacja
wiem jestem s*********m, niech mnie zostawi... tylko pragne odzyskać moją przyjaźn... chyba po tym zdarzeniu poczułem coś więcej...

Gość gość
dziwny jestes chwile temu mówiłes ze ta kolezanka jak siostra teraz masz wnosie co pomysli dziewczyna jestes niezrównowazony z drugiej strony dziewczyna zostawi cie na bank jak sie dowie to moze para z przyjacióleczką tylko pyt co ona mysli masz wygraniete koles umiesz skomlikwowac sobie zycie

Gość Zenon Pierzchała
Co masz zrobić? Ochłoń, przestań do niej pisać i wydzwaniać, czekaj na kontakt z jej strony i na rozwój wypadków.

Gość gość
zawsze mówiłem że ogóra przed sexem oralnym trzeba umyć, na pewno zasmrodziłeś jej usta i położyła lache na ciebie :D

Gość gość
Daj jej pochłonąć jak mówi poprzednik. Jej tez jest glupio. Podkreśl, ze ci zależy bardzo na przyjaźni z nią, ze ja cenisz, ze nie chcesz jej stracić, musi to wszystko wiedzieć. Powiedz jej, ze chcesz porpzmawiac, ale nie naciskaj. Pozwol, zeby to ona miala kontrole na d sytuacja. I daj jej przestrzeń i czekaj.