Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest normalne zachowanie mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z moim chłopakiem. On jest strasznie wybuchowy. Nie lubi jak mu się w czyms przeszkadza np. w grze na kompie;/ Ostatnio ciągle sie klocimy o p*****ly a zawsze wychodzi,ze to wszystko przeze mnie :( zawsze mnie obwinia,to ja muszę przepraszac pierwsza,bo inaczej sie nie pogodzimy. Nie kiedy "puka mnie" pięscia w glowe;/ bo mowi,ze inaczej sie nie uspokoje jak nie dostane w leb :( Sytuacjaa z dzis: przyjezdza po mnie do pracy, ja wchodze do samochodu jak zwykle na miejsca pasezera i pytam kogo wiozl,bo widze,ze siedzenie jest mocno przysuniete do przodu. A on jak uslyszal to pytanie wpadl w furie ;/;/ "Bo cie zaraz stad wyj***e,co sie wypytujesz od razu jak wchodzisz?" ;/;/ wydaje mi sie,ze zadaam normalne pytanie? bo siedzenie bylo tak mocno przysuniete,ze wejsc nie szlo;/ Powiedzialam:"spokojnie tylko pytam" a on na to zatrzymal sie i mowi "wypiepszaj"... prosilam aby mnie nie wyganial,bo juz bylo pozno po 20 nie chcialam isc sama na nogach. Podwiozl mnie pod blok a sam pojechal i wrocil po 30 min :( nie odzywa sie... Spytalam czy pogadamy a on "nie widzisz,ze gram? idz mi z tad."a ja "czyli gra wazniejsza ode mnie?" nie odpowiedzial i po chwili znowu zadalam to samo pytanie a on odpowiedzial"tak":(( ale wiem,ze tak na mysli... Strasznie sie darl a ja sie mega balam,ze podniesie nma mnie reke,taki byl zly :( Co robic ??

Gość gość
Kiedys taki nie byl. Co robic,bo on nie chce rozmawiac;// ciagle sobie gra na kompie. Czy to jest moja wina,ze sie poklocilismy?:( bo ja juz nie wiem. On mi zawsze mowi,ze klocimy sie przeze mnie :(

Gość gość
2/10 na zachętę, tacy debile nie istnieją, następnym razem musisz dać swojemu bohaterowi więcej cech ludzkich :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Wiesz co ja bym zrobiła na twoim miejscu? Spakowała się i uciekła jak najdalej od takiego debila.I NIGDY do niego nie wróciła.

Gość gość
JEZU dzieewczyno nie pocieszaj sie ze KIEDYS taki był teraz jest inny, nie szanuje cię, więc NIE dawaj mu satysfakcji i odejdź od niego nie proś się o nic

Gość gość
autorko powiedz ze to jakieś żarty no bo nie wierze że ktoś może dać się tak traktować. przejrzyj na oczy bo ja jako obca dla ciebie osoba nie widze przyszłości takiego związku wiec cos jest nie halo jesli ty uważasz takie zachowania za normalne no bo skoro je akceptujesz to musisz tak uważać.

Gość gość
To niestety nie zart.Ja juz stracilam poczucie wlasnej wartosci. Ile razy slyszalam jaka to ja jestem tępa itd :( Tylko nie rozumiem czemu zawsze jest na mnie. Ja sobie na to nie zasluzylam.

Gość gość
Ty się pytasz jeszcze? To prymityw i cham,nie szanuje Cie i nie kocha! Za głupie pytanie,chcial wyrzucić Cie z auta, mi by tylko ta sytuacja wystarczyla by kopnac go w jajca!

Gość gość
bo toksyczny czlowiek nie zwraca uwagi czy cie krzywdzi on tylko chce podbudowac siebie niszcząc kogoś innego poczytaj sobie ksiazke toksyczni ludzie

Gość gość
to prawda gościu wyżej

Gość gość
zrobil z ciebie popychadlo :O wspolczuje. ocnij sie ....

Gość gość
nie brnij w to dalej bo to nie ma sensu. postaw sprawe jasno i kaz spieprzac