Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
lewy123

Problem

Polecane posty

Witam. Od pewnego czasu mam pewien problem. Otóż chodzi o moja dziewczynę. Na samym początku naszego związku widziałem że jest osoba bardzo zazdrosną, lecz to nam nie przeszkadzało. Obecnie masz związek trwa prawie dwa lata i coraz częściej jej zazdrość daje o sobie znać. W międzyczasie urodziła nam się córka, i choć jesteśmy bardzo młodzi to dajemy sobie świetnie radę. Chodzimy oboje do szkole lecz mamy pomoc od naszych rodziców. Problem polega na tym że jest strasznie zazdrosna. Często się obraża w momencie gdy np w głupiej telewizji poleci jakąś scena miłosna, erotyczna itp. Ma straszny kompleks jeśli chodzi o jej biust choć jak dla mnie jest on świetny i ciągle jej to powtarzam. W momencie gdy coś takiego poleci w tv gdzie nawet widać jedynie dekolt jakiejś kobiety to ona od razu robi awantury z niczego no i najczęściej kończy się to kłótnią. Nigdy jej nie skrzywdziłem i nie zamierzam, nie wiem co mam robić, boli mnie to bo strasznie rani mnie to w jaki sposób ona się do mnie odzywa. Do tego dowiedziała się dziś że rozmawiałem jedynie z moja starą koleżanka z podstawówki co u niej słychać itd i wpadła w jakąś furię, że na pewno już mi się spodobała itd. Cóż mam zrobić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować