lewy123 0 Napisano Grudzień 12, 2013 Witam. Od pewnego czasu mam pewien problem. Otóż chodzi o moja dziewczynę. Na samym początku naszego związku widziałem że jest osoba bardzo zazdrosną, lecz to nam nie przeszkadzało. Obecnie masz związek trwa prawie dwa lata i coraz częściej jej zazdrość daje o sobie znać. W międzyczasie urodziła nam się córka, i choć jesteśmy bardzo młodzi to dajemy sobie świetnie radę. Chodzimy oboje do szkole lecz mamy pomoc od naszych rodziców. Problem polega na tym że jest strasznie zazdrosna. Często się obraża w momencie gdy np w głupiej telewizji poleci jakąś scena miłosna, erotyczna itp. Ma straszny kompleks jeśli chodzi o jej biust choć jak dla mnie jest on świetny i ciągle jej to powtarzam. W momencie gdy coś takiego poleci w tv gdzie nawet widać jedynie dekolt jakiejś kobiety to ona od razu robi awantury z niczego no i najczęściej kończy się to kłótnią. Nigdy jej nie skrzywdziłem i nie zamierzam, nie wiem co mam robić, boli mnie to bo strasznie rani mnie to w jaki sposób ona się do mnie odzywa. Do tego dowiedziała się dziś że rozmawiałem jedynie z moja starą koleżanka z podstawówki co u niej słychać itd i wpadła w jakąś furię, że na pewno już mi się spodobała itd. Cóż mam zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach