Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyszlyscie za maz z milosci czy rozsadku

Polecane posty

Gość KOBIETAONA28
blue.danube ok to jestesmy umowione:) ok 19:)

Gość gość
ok. 19:00 :) pa

Gość ej kobietki
a jak wyszłyście na tym finansowo ?

Gość KOBIETAONA28
moj najbiedniejszy nie jest, ma dobra prace...ale kurde czy to jest ok tak dobierac by tylko dobrze na tym wyjsc?

Gość KOBIETAONA28
laski piszcie:)

Gość gość
laski zgadały sie jutro na 19-tą :D skubane... o tym która będzie szczęśliwszza tego dowiemy sie juz w nastepnym odcinku

Gość gość
ja męza trochę kochałam ale rozsądek też był, maż za mna strasznie szalał i twierdził że mnie bardzo kocha, ja teraz bardzo męza kocham a mą nie teraz nie i myślę ze naprawdę mnie nigdy nie kochał może byl zauroczony, męza kocham nad zycie ,on mnie nie i nie mozemy się dogadac ciągłe kłutnie,

Gość gość
z rozsadku teraz zaluje mamy cudowne dzieci alew nie ma milosci sa kłutnie i nienawiśc nie mam dokąd pójść

Gość KOBIETAONA28
jak tak czytam co piszecie to zastanawiam sie czy wogole wychodzic za maz...wyglada na to ze nic nie gwarantuje szczescia:(

Gość gość
Ja wyszłam za maż z miłości Kocham Meża szalenie on mnie też :) . Ja bez uczucia bym tak nie potrafiła tzn kiedyś próbowałam ale nie mogłam.

Gość oral
z rozsądku....

Gość gość
ja wyszłam za mąż z rozsądku . I jestem szczęśliwa . Mąż mnie kocha , ja go szanuję i jesteśmy małżeństwem ponad 20 lat :)

Gość gość
a co znaczy kochać ? lubić,szanować , dbać o niego ?

Gość rozsąkowa
to mój nick na potrzeby tego tematu . Motylki w brzuchu ? nie . Nigdy nie powiedziałabym ,że mąż wyzwalał we mnie jakieś dzikie żądze .

Gość rozsąkowa
Ale zawsze lubiłam jego towarzystwo , jego obecność . To nie jest tak ,zę jak nie kochasz kogoś na początku to znaczy ,ze nie pokochasz go w dalszej części życia . I to jest najlepszy układ - związek z rozsądku , który ma ewoluuje w sferze uczuć .

Gość a ja mam 23 lattta
i mam narzeczonego od 2 lat... i chemia wygasla z mojej strony.... a rozsadek tez nie podpowiada nic dobrego- facet ma 30 lat, jest nizaradny mieszka z rodzicami zarabia najnizsza krajowa... zostalo tylko przywiazannie bo boje sie zostac stara panna

Gość rozsąkowa
jak ktoś kto ma 23 lata może się bać ,zę zostanie starą panną ?:) dziewczyno , życie przed Tobą :)

Gość gość
moja siostra wyszla za faceta, bo dobrze sie zapowiadalo finansowo, tatus mial firme itd . Po slubie strzelili dzieciaka.Tata umarl na zawal, firme przejal syn, i okazalo sie ze maja miliony w kredytach do splacenia i same dlugi, czar prysl a mialo byc tak wygodnie.... nie polecam

Gość kartonowe pudełko
Wyszłam z miłości. Nie warto było...

Gość kartonowe pudełko
Szalałam za nim, on podobno za mną. Były motylki i wszystko, czego tylko chcieć. Rzuciłam się w tę miłość a on się bardzo szybko odkochał. C'est la vie.

Gość rozsąkowa
małżeństwo z rozsądku to nie tylko małżeństwo dla pieniędzy . A nawet rzadko. To oczywiście nie jest małżeństwo z wielkiej gorącej miłości choć nie bardzo wiem czym się taka miłość wyrażą ale to nie znaczy ,zę nie ma w takim małżeństwie uczuć . Są i choć nie tak wysokotemperaturowe to pozwalają stworzyć spokojny ,bezpieczny związek .

Gość a ja mam 23 lattta
Niestety jakies takie mam przekonanie... W lutym bede miec 24 lata, skoncze studia... Bede szukac pracy... I po prostu boje sie ze zostane stara panna jesli sie z nim rozejde... choc faceci zwracaja na mnie uwage, podrywaja to nie mam odwagi nigdy na nic wiecej... a chcialabym... czasem mam ochote rzucic to wszystko.

Gość rozsąkowa
przyzwyczaiłaś się po prostu a to nei jest dobry powód to kontuownowania znajomości :)