Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystyna lubicz

smutek

Polecane posty

Gość krystyna lubicz

piszę tu bo nie mam komu powiedziec. chce wyznac, ze jest mi smutno, chce mi sie plakac,chciałabym sie gdzies schowac i nie musiec wychozic do swiata. jest mi zle bo nie umiem byc szczesliwa ze soba, nie potrafie ulozyc sobie zycia i znalezc faceta bo pewnie nie umiem byc w zwiazku, czuję się bardzo samotna i ma dość tego życia.

Gość krystyna lubicz
chciałabym czuć, że moje życie jest czymś pełnym a wciąż czuję pustkę. Nie umiem jej zapełnić, nie mam żadnej pasji, która by to wypełniła, Poszłam do psychologa bo już czułam bezsilność wobec tej sytuacji. Bardzo chciałabym być w szczęsliwym związku, poczuć to bezpieczeństwo bycia z kochanym mężczyzną a pakuje się w jakieś dziwne sytuacje. probuje odpuścić a wtedy jeszcze bardziej mi brak i częściej rozpaczam z powodu takiej sytuacji.

Gość krystyna lubicz
denerwuje mnie, że innym się układa, że innym spełniają się moje marzenia a ja nie potrafię ich spełnić. chciałam zmienić pracę ale od ponad roku szukam i nic... czuję się beznadziejnie. chciałabym choć w jednej dziedzinie życia być spelnioną a nic się nie układa jakbym chciała. nie wiem z czego to wynika, co zrobić aby życie ruszyło z tego miejsca w którym ciągle stoję?

Gość krystyna lubicz
chyba ta terapia nie działa. wcale nie jest m ilepiej

Gość gość
Autorko mam podobny problem, tyle, że ja mam faceta... który się mną nie interesuje. Aktualnie jestem chora, żaden lekarz jak na razie nie potrafi mi pomóc.. a mój facet ma to w d***e, twierdzi, że histeryzuję. To chyba gorsze niż nie mieć faceta.

Gość krystyna lubicz
fakt, przykre. nie zalezy mu na twoim zdrowiu? ja tez ide na operacje w styczniu i przykro mi ze nie bedzie mial mnie kto odwiedzic, tzn. poprosiłam koleżankę żeby przyszła... ale wolałabym aby był to mój facet ;(

Gość krystyna lubicz
miałam w tym tygodniu urodziny i tez spedziłam je na porzakach w domu... zbliżają się świeta a ja bede sama :( tzn. z rodziną ale woląłabym w ramionach mężczyzny świętować...

Gość gość
Każdy lekarz mówi inaczej... mam dość nietypowe objawy, dopiero zaczęłam leczenie.. skłoniło mnie do tego krew w moczu.. ale mój facet oczywiście do szpitala nie chciał mnie zawieźć, bo... "po co"... ehh, przykre to wszystko...

Gość gość
Ta tez ukrywam smutek,usmiecham sie....niech wszyscy mysla,ze jestem szczesliwy.Takie zycie.

Gość gość
Ja mam urodziny w tym tygodniu jeszcze... ale też pewnie spędzę je " ot tak".

Gość gość
kurcze, krew w moczu to raczej cos powaznego, wystraszylabym sie. a mowilas mu ze dla ciebie to jest wazne? ze potrzebujesz jego wsparcia? ale tak na spokojnie, opisz mu swoje potrzeby, bez wyrzutów i kłotni.

Gość krystyna lubicz
zbliza sie sylwester, znajomi chca isc gdzies ale oczywiscie placi sie od pary... a ja jestem sama... załosne to jest urodziny oczywiscie odbyly sie dla znajomych, dla rodziny w swieta ale to nie to. marzyłam o kolacji z wlasnym mezczyzna. czy to tak wiele? co mam zrobic zeby cos sie zmiennilo? juz brak mi sily i nadzieji

Gość gość
a ile masz lat autorko?

Gość gość
umów się z Jarkiem Kaczyńskim,robi prawko nawet git majonez normalnie

Gość krystyna lubicz
mam 28 lat. no wlasnie i przez to tez czuje sie zle, nic nie osiagnelam w zyciu, czuje sie gorsza

Gość krystyna lubicz
pewnie nawet jarek nie chcial sie ze mna umowic ;p

Gość gość
Autorko nie przejmuj się, ja jestem od Ciebie młodsza... ale coraz bardziej zastanawiam się nad tym co ja osiągnęłam? Nic, facet do d**y.. Chyba jedynie pocieszam się tym, że prawo jazdy zdałam, choć łatwo nie było... masakra jednym słowem, nawet pracy nie mam, bo nie mogę znaleźć.. chociaż takiej za najniższą krajową.. -nic, dno.

Gość gość
tak to wielki dramat 😭 w tej intencji strzelę z 5 zdrowasiek moze to dopomoże facet u boku to faktycznie może byc najwięsze osiągniecie w życiu każdy ma prawo miec swoje marzenia :O

Gość krystyna lubicz
ja prace mam ale juz mnie denerwuje, najchetniej bym wystrzelała tych ludzi co do mnie codziennie dzwonia i dla ktorych musze sie zmuszac zeby byc miłą a i tak im źle i wiecznie narzekają. samochod kupiłam w tym roku, wczoraj zrobiłam 2 rysy;) nie jestem najlepszym kierowcą ale jeśli nie mam faceta jakos musze sobie radzic. ale co z tego, skoro wakacje i wolne dlugie weekendy spedzam sama albo ze znajomymi małżeństwami albo parami?? juz mam dosc tego...

Gość gość
Ja też mam swój samochód, tzn... "swój". I dziś usłyszałam, że "mam swoje auto to mam nim jechać do lekarza", fajnie. Facet to ... DNO. Ciesz się, że jesteś sama...

Gość gość
Wiecej optymizmu,nie mozesz tak mslec.Jutro bedzie nowy dzien na pewno znajdziesz swoje szczescie,troche cierpliwosci i wiary w siebie.

Gość krystyna lubicz
no powiem szczerze, ze nie chciałabym tego usłszec od wlasnego faceta. wiesz, mysle, że tak nie powinien sie zachpwywac facet, z ktorym spedzisz całe zycie. zastanow sie czy warto z nim byc. moze uda sie jemu wytłumaczyc, ze takie zachowanie jest nieodpowiednie i ze cie to boli.

Gość krystyna lubicz
ja wiem, ze facet to nie osogniecie ale jego brak powoduje ze inne rzeczy nei ciesza. brak osiagniec widze w zyciu zawodowym, jestem zbyt slaba zeby cos zmienic w tej kwestii. moze gdyby zycie osobiste mi sie ulozylo by,łoby łatwiej zmienic zawodowe?

Gość gość
zastanawiam się.. czy on jest dla Mnie...

Gość krystyna lubicz
wiesz co? jak pisałam wyżej chodzę do psychologa i ona mówi, że my sami wiemy co jest dla nas najlepsze tylko trzeba słuchac siebie, wlasnego serca. zastanow sie czy on spełnia twoje oczekiwania, czy tego co ci daje wlasnie chcesz.

Gość gość
zależy. Jesteśmy już długo ze sobą.. szanuje mnie i kocha.. choć czasem są dni, że... mam ochotę uciec od Niego... Tak to jest z facetami..

Gość krystyna lubicz
minęło parę dni i nic się nie zmienia, nie przechodzi smutek. myśle, że gdybym poznała jakiegoś fajnego faceta zmieniłoby się to, odzyskałabym radość, poczułabym się atraakcyjna i bardzije pewna siebie a teraz czuję się beznadziejnie, jestem zgorzkniała i zgryźliwa dla innych. nie umiem sobie z tym poradzić :(

mylisz sie myslac, ze facet rozswietli ci swiat. jesli w ogole jest to mozliwe to tylko na chwile. ty musisz najpierw zrobic porzadek ze soba. moze pomoga ci na krotko antydepresanty. ty kazdego faceta przytloczysz swoim smutnym nastrojem.

Gość krystyna lubicz
pewnie to prawda. ale sama swiadomość zze mogę byc dla kogos interesująca dodaje sily i wiary we wszystko.