Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winkozbiedronki

Sprzątaczki to jednak proste dziewczyny

Polecane posty

Gość winkozbiedronki

i nie ma co się obrażac na rzeczywistość. Zostałam dziś nieco dłużej w pracy i przyszły sprzataczki (3 sztuki). Co prawda byly uprzejme, ale poziom rozmów, żartów i sposób wysławiania .... cóż... pewnych braków nie da się ukryć.

Gość gość
ot zabłysnęłaś teraz niczym gwiazda

Gość gość
No cóż trafił swój na swego ;)

Gość winkozbiedronki
Ot, wyraziłam jedynie swe spostrzeżenia

Gość gość
Hm.... No raczej, ale wielu "ludzi na poziomie" ma taki sam poziom rozmów i żartów ;) Skąd mają być błyskotliwe, to druga sprawa.

Gość winkozbiedronki
no tak, to prawda, ale jednak trzeba przyznać, że są dość prymitywne. A tutaj od razu święte oburzenie ...

Gość winkozbiedronki
Pudło. Nie mam nawet doktoratu.

Gość winkozbiedronki
No, patrz! :)

Gość winkozbiedronki
Bardzo dowc*pny/dowc*pna jestes! Tylko czemu tak kąśliwie reagujesz na stwierdzenie prawdy?

Gość gość
Prawda jest taka, że nikogo nie interesują Twoje rewolucyjne spostrzeżenia autorko.

Gość winkozbiedronki
Moje uwagi nawiązują do obecnego na tym forum poglądu, ze sprzątaczki są wykształcone, a sprzątają bo zawsze muszą. Więc dzisiaj się przysłuchałam przez dłuższy czas i uznałam, że tutejsze uczestniczki forum to chyba inne sprzątaczki znają.

Gość gość
wiekszość policjantow podobnie

Gość gość
A ja uważam ze najgłupsze to są sekretarki...

Gość gość
zawsze gotowy na atak jądrowy, zaczynam Cie lubić :P

Gość gość
Jak byłam na praktykach w szkole, to też zauważyłam, że inny poziom reprezentują nauczyciele i kadra biurowa, a inny sprzątaczki, po prostu sprzątaczki mają mniej subtelny sposób wyrażania swoich opinii, czasem są wulgarne, są też strasznymi plotkarami i po prostu widać po sposobie wypowiedzi, że to sprzątaczka, Co nie zmienia faktu, że są wśród nich dobre i ciepłe, choć proste kobiety.

Gość gość
nie cierpię prostaków i chamów,mam na nich alergię nie zniżę się do ich poziomu

Gość gość
szanuję ludzi prostych i kulturalnych,niewazne że sprzataczka czy ktoś inny

Gość gość
Łot i rozbłysł blask twego bystrego umysłu niczym kopcąca się stara opona

Gość mama to też kobieta
No dobrze, a teraz zmień te majty, które zmoczyłaś z podniecenia wywołanego założeniem tak błyskotliwego tematy na kafe i idź grzecznie lulu

Gość gość
zostalam dluzej w pracy i przyszly sprzataczki (3 sztuki) - ten sposob wyslawiania coz bewnych brakow nie da sie ukryc - TO SIE TYCZY CIEBIE - na sztuki to ty mozesz bydlo liczyc - kutafonie !

Gość winkozbiedronki
A jak miałam powiedziec? Konserwatorki powierzchni płaskich?

Gość gość
moglabys powiedziec trzy kobiety - malo inteligencie !

Gość winkozbiedronki
Muszę Cię zmartwić - jak przychodza prawnicy to też mówimy "przyszli prawnicy. 3 sztuki". I nikt nie czuje się urażony

Gość gość
I ty mowisz ze to sprzataczki sa proste :D 🖐️

Gość nie mowisz nigdy
przyszli prawnicy- trzy sztuki tylko przyszlo trzech prawnikow badz przyszli prawnicy po prostu. Tak samo nie mowisz przyszly kasjerki sztuk cztery tylko przyszly cztery kasjerki itd. Widze, ze nie umiesz sie wyslowic poprawnie we wlasnym ojczystym jezyku, a to wiekszy wstyd niz byc osoba ''prosta''. Co do sprzataczek to sa rozne, mniej lub bardziej inteligentne. Moj szef opowiadal kawaly z gownem w roli glownej a k*****i sypal jak z rekawa, a mial tytul profesora. Ty uwazasz sie za kogos lepszego, a wyslawiac sie nie umiesz w swoim jezyku takze wiesz... pozory myla:P

Gość gość
wiesz to zależy od osób ,oraz w jakim środowisku żyją... Jednak,ja jako sprzątaczka zarabiam więcej niż niejedna Pani w biurze + mam naukę języka "gratis" -oczywiście nie zarabiam w pln złotych , ale stać mnie dzięki temu na dużo więcej -nie wstydze się tego ,że jestem sprzątaczką ,:)

Gość gość
Taka bystra, ze nawet nie ogarnela na co zwrocono jej uwage :) sztuk 3 a ona o konserwatorach powierzchni :) kto c**prace zalatwil? Bo chyba nie ty sama.

Gość gość
dziewcze poprostu chce okazac swiatu jakiez to posiada wysze kwalifikacje dlatego nie potrafi nazwac prostej sprzataczki - zajeta wyzszymi sprawami nigdy nie zastanawiala sie nad kwestja tak prostych spraw jak sprzatanie dlategoz teraz sa te problemy z nazewnictwem zawodu i/ poglowia7 - jakby liczono bydlo - oj widze tu duze problemy intelektualne - tu gdzie ja mieszkam nawet na sprzataczke nie mowi sie sprzataczka tylko opiekunka domu a zarabiam mysle ze wiecej niz ty - przy kilku domach mozna wyciagac nawet 3 tys. euro - TY MASZ TYLE ???

Gość gość
to ciezki zawod i niewdzieczny, zeby nie one to byscie w gownach wlasnych plywaly.

Gość gość
Autorko jesteś beznadziejnym przypadkiem i chyba "wyżej srasz niż d**e masz" takie prostackie powiedzenie, powinnaś je znać bo jest tak prostackie jak ty!!!