Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tegoroczne Święta i Sylwestra spędzam z psem

Polecane posty

Gość gość

... znajomi jakoś o mnie zapomnieli. Wiem, że to czas spędzany z rodziną, ale unikanie trudnego tematu mnie drażni. W ciągu roku mam wieku znajomych, zapowiedzieli się już na styczeń, a o Sylwestrze i Świętach nikt nic nie powie... nie chodzi o zaproszenie mnie, ale o to by nie milczeli na ten temat... Wpadniemy na weekend 4-6 stycznia co?... a na Sylwestra bawimy się w swoim gronie... wkurza mnie to i tyle... Ostatnie święta spędziłam w szpitalu... żegnałam dwie najbliższe mi osoby... byłam sama z tym wszystkim... Przeżyłam, nie rozpaczałam, ale przykro mi było, że większość nawet nie odpisała mi na życzenia...

Gość gość
kocham Cie:*

Gość gość
jesli nie jestes z daleka to mozemy spedzic sylwestra razem,mnie samej tez zle...

Gość gość
Bo to tylko znajomi a nie przyjaciele, na tym polega różnica, są interesowni wykorzystują cię :D ...ciesz się że masz tego psa, poseksić się możesz, inne nawet tego nie mają :P

Gość gość
A może to Ty zaprosiłabyś kogoś na święta i /lub sylwestra. Najłatwiej to posadzić doopę u kogoś i oczekiwać obsługi w pełnym wymiarze. Każdy by tak chciał, kupić jakiś prezent i mieć z głowy cały trud przygotowań.