Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokusaaaa

jacy sa ludzie spod znaku RYB

Polecane posty

Gość pokusaaaa

poprosze o opinie osoby ktore sa spod tego znaku badz znaja takie osoby thx

Gość gość
Sa fałszywi zazwyczaj , a kobiety sa puszczalskie , egoistyczne , materialistki i modliszki chodziaz s a wyjatki . Ale zazwycvzaj lepiej omijac ich z daleko .

Gość gość
Faceci z tego znaku nie sa lepsi .

Gość gość
Ludzie spod rybek są głupi ponieważ jak ryba łatwo dają się nabrać.

Gość gość
Z***biści

Gość koc i noc
znam takiego jednego i moge powiedziec, ze to k****arze, nie potrafia kochac, zdradzaja, duzo gadaja malo robia, ogolnie pipy jesli chodzi o sprawy damsko meskie, raczej wola jak kobieta wychodzi z inicjatywa, bardzo wrazliwi i wszystko przezywajacy, jednym slowem JEDNA WIELKA MASAKRA!!!

Gość gość
Znasz jednego a opinie wydajesz o wszystkich zastanów się jak to świadczy o tobie

Gość gość
cholera szlag mnie trafia !!! jestem kobieta ryba i pierwszy raz w zyciu slysze takie opinie na temat ryb , mam wielka nadzieje ze piszecie o facetach rybach nie paniach .Kobiety ryby kochaja nie zdradzaja . Falszywe egoistyczne modliszki ??? ..no ludzie ja chyba nie wytrzymam !!!

Gość Pani Raczyca
Tak puisałam o kobietach

Gość gość
pokusaaaa Ty jestes pan czy pani ? Pytasz o kobiety ryby czy panow ?

Gość gość
pani raczyca no to nie zle nas podsumowalas i to w jednym zdaniu .jakas zraniona przyjazn z przeszlosci z rybka ?

Gość Pani Raczyca
Hmm poznałam je . Albo sa fałszywe albo naburmuszone tylko nie rozumiem jednego czermu tak działaja na plec przeciwna skoro odbiegaja od nawet sredniej przecietnej ?

Gość PaniRyba
bo maja to cos , zgadzam sie nie zaliczaja sie do pieknych kobiet ale nie o to tu chodzi , moj facet powiedzial mi kiedys ze uwielbia moj sposob zachowania sie i zebym nigdy tego u siebie nie zmieniala .

Gość Pani Raczyca
1 która znam nawet sie ladnych kobiet nie zalicza , a nie 1 stracił ponoc dla niej głowe i jest bardzo naburmuszona z charakteru .

Gość PaniRyba
zdarza sie , ja znam taka naburmuszona pania rak , nie pisze tego przez zlosliwosc , chce tylko zaznaczyc ze kazdy znak ma swych , tych naburmuszonych . A gdzie pokusaaa ? , bo wczesniej pytalam o kogo pyta panie czy panow ?

Gość gość
Ja znam Rybę , w dodawtku okrutnie brzydka i ma jakis tam wioanuszek doratorów.....

Gość PaniRyba
przez ten wianuszek adoratorow kobieta ryba z regoly nie lubiana w towarzystwie rzenskim ale ma oddane przyjaciolki , bo kobiety ryby naprawde sa mile , sympatyczne , moze czasem za dobre , przez co czesto sa wkorzystywane .

Gość PaniRaczyca
Ta która znam jest na prawde brzydka , wiec na 1 wszy rzut oka nie ma jej czego zasdroscic i duzo przeklina .

Gość PaniRaczyca
A czy ja wiem czy maja takie piowodzenie ? Sa kobiety duzo ładniejsze od Ryb a szczególnie od tej która znam .

Gość PaniRyba
nie mowmy juz o wgladzie zewnetrznym tym razem cos o charakterch rybek . Raczyca mam wielka nadzieje ze nie bedziemy same ze soba rozmawiac hahaha

Gość gość
Charakter - Fntazjuja , wywuyzszaja sie , mówia ile to maja adoratorow (częśc historyjek widac ze sa zmyslone) Kłamia zeby wzbudzić litosc .

Gość gość
jak możną wierzyć ze planeta ktura jest oddalona od ziemi miliony lat świetlnych ma wpływ na życie i charakter a jezeli ma to nic nie możemy zrobić np wypadek bo taka wola planet bzdury totalne

Gość gość
jeszcze mało wiesz

Gość gość
planety w100% działają na formy żywe a jak cymbał jeden z drugim będący w okresowym od nich amoku to ulega wypadkowi lub prowokuje awanturę,A nie wierzyć można tylko nie wystarczy w coś nie wierzyć i twierdzić w niewiedzy z uporem maniaka że tego niema.Wiatru czy fal radiowych też nie widać gołym okiem a swoje robią czy to się komu podoba czy nie.

Gość PaniRyba
zgadzam sie , wszystko co nas otacza wkolo ma na nas wplyw , byc moze dla niektorych ciezko to pojac , bo wieza w rzeczy namacalne , widoczne golym okiem , udowodnione. Caly wrzechswiat to nie wszysko , jednakze my wszyscy potrzbujemy duzo czasu zeby ludzkosc to mogla wszystko ogarnoc .