Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy według was to podryw

Polecane posty

Gość gość

-dotykanie (wiele razy) nogami pod stołem i uśmiechanie się przy tym, -"kłucie" ;) palcami w żebra, -żartowanie, -zagadywanie o byle co, -popisywanie się przede mną, -komplementy na temat stroju, -tekst: "dobrze, że cię mam" itd. Tak zachowuje się mój kolega z uczelni. Bardzo mi się podoba, ale nie wiem, jak odczytywać to zachowanie. To flirt czy tylko mi się wydaje? ;)

Gość gość
............................................................ ............................................................ ......................................---------------------- --------------------------------------llllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbtttttttttttttttttttttttttttffffffffffffffffffffff f444444444444444444444444444444444444444444444444444tttttttt ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$############################### #######@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@2222222222222222222222222 22222222222jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbttttttttttttvvvvvvvvvvvvvvvvvvv vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv@2222222222222222 222222222!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 111111111111111111111szzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzz1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????? ???????????????????????????????????????????????????????????> m>mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmm dopa

Gość gość
do kogoś powyżej - yyy?

Gość gość
z kłuciem pod żebra bym się zastanawiał, ale reszta chyba TAK :)

Gość wydaje ci się
nie to nie flirt, to zdziecinnienie. flirtem by było gdyby, czego brakuje, jeszcze mówił, że tęskni i kocha. a wydaje ci się bo tak ci się to podoba, że go rozpieszczasz - wiele razy. jak c***owie - dobrze, że Cię kocham - to będziesz wiedziała, że też mu się podobasz. a jak powiedziane zostanie - nie umiem całować - to jest miłość. jak powiedziane zostanie - i co teraz - to jest tęsknota a jak - jeszcze - to przyjaźń. Jak jest cisza to jest problem bo od dotykania się możesz się do niego przyzwyczaić a to prowadzi do seksu czyli dowodu, że pozwalasz sobie na zbyt mało w kwestii okazywania mu, że ci się podoba. czyli albo to psychopata albo zazdrośnik lub szczęściarz.

Gość gość
że kocha i tęskni? przecież na początku nikt takich wyznań nie robi. ;) ja nie pytam czy to już miłość tylko, czy można po tym stwierdzić, że jest zainteresowany.

Gość Panigosc
Ja swojemu koledze mowie ze za nim tesknie, ciesze sie, ze go mam, brakuje mi go i rozne takie a mimo to nie probuje z nim flirtowac ani starac sie o niego, wiec czekalabym na dalsze "znaki".

Gość gość
ale pewnie długo się znacie, przyjaźnicie? my znamy się dopiero od początku roku, czyli od października... ciężko tu mówić, żebyśmy byli jakimiś oddanymi sobie przyjaciółmi. btw, lepiej uważaj, co mówisz koledze, bo czasem można to opacznie zrozumieć. ;)