Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cozazycie

Co wybrać Zgubiłam sie

Polecane posty

Gość Cozazycie

Cześć, przychodzę do Was z prośbą o radę. Sama nie potrafię poradzić sobie z odpowiedzią ani z tym jaką drogę wybrać, mam nadzieję że ktoś z was pomoze mi chociazby nakierować mnie. Zacznijmy od początku. Mam 19 lat i chłopaka (22 l.), jestesmy ze sobą od okolo 9 miesięcy, to chlopak naprawdę fajny i z pewnością nie jedna z was moglaby mi pozazdroscic, jest miły, nie klocimy się, robi dla mnie praktycznie wszystko o co go poproszę (jednak nie wykorzystuję go, nie pomyślcie tak). Od poczatku naszego zwiazku nie bylam przekonana do niego, nie czułam nic poza lubieniem go, tak wlasciwie zostało. Lubie swojego chlopaka i wmawiam sobie ze go kocham z nadzieją ze to jeszcze nastąpi. Bardzo nie chce go stracić, wiem jak bardzo mu na mnie zależy. Ale czy to ma sens? Czy nie robię źle będąc z nim, nie ranie go? Nienawidzę ranić ludzi. Sądzicie ze moge sie w nim jeszcze zakochać nawet jesli nie ma ''tego czegos''? Poznalam innego chlopaka z ktorym rozmowa toczyla sie świetnie, dawno tak dobrze sie nie czulam, jednak wiedzialam ze nie moge tego robić, ze jest to nie fair wobec jednego jak i drugiego, przerwałam to. Mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam. Czy powinnam skonczyc swoj zwiazek i zaryzykować z tamtym... Jednak to już za mną, spalilam za sobą most i nie mam powrotu. Mogę tylko wybrać, albo mój chlopak albo nikt. Co wy byściee zrobili? Prosze o wskazówki, z gory dziekuje.

Gość Cozazycie
nie dowiem sie....

Gość gość
To tylko spotykanie a nie małżeństwo, chodzenie do tego służy, do sprawdzenia partnera, szukania właściwej osoby a nie kuźwa zobowiązuje do ślubu i z*****ia życia nie tylko sobie ale też tej drugiej osobie :D