Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KETON MALINOWY Nutrition Kto razem ze mną

Polecane posty

Gość gość

Właśnie czekam na przesyłke tych tabletek Zamówiłam op. 60 szt. Czy są tu osoby które go stosowały ? Podzielcie się swoimi opiniami o nim

Gość gość
hej! właśnie dostałam moją przesyłkę z ketonem malinowym! ciekawa jestem jak u ciebie po pierwszym tygodniu stosowania? pozdrawiam spragniona zgubienia dyszki!

Gość gość
ile kosztuje

Gość gość
I jak dziewczyny? efekty są?

Gość nojoste
Ja włąnie myśle czy go kupić.. niby 150 zł, ale jakoś nie wierze że od tabletek schudne 14 kilo. poradźcie..

Gość muchplujka
szczerze to nie wierze. czy to keton malinowy, czy adipex, czy alli czy inne cuda - niestety tłuszcz to tysiące kalorri zachomikowanych w nas. Nie da się tego szybko spalić - a na pewno słyszeliście jak dziewczyna się ugotowała - jej właśnie zaczął organizm za szybko spalać kalorie. Nie przytyjemy też 14 kilo w tydzień czy dwa. Każda dieta jest zmudna i wkurzajaca, bo te kg gubi się ciężko. Ale warto - wystarczy 5-6 km spaceru dziennie ( godzina) i piec posiłków po 75 gram ( to bardzo malutko) i ograniczyć węgle do minimum. I tak wytrzymać 2 mce i 20 kilo ma się za sobą.

Gość Paula1254
czesc:) tez zamowilam ze tabletki dzis i sie zastatawiam czy naprawde dzialaja.... jesli ktos jest w trakcie stosowania badz juz skoczyl prosze o inf.... i czy cwiczycie przy tym czy macie jakas diete i takie tam czekam na odp:)

Gość gość
jakieś efekty?

Gość As i A
Stosuję nutrition od początku stycznia2014 ,ważyłam 73kg a teraz69, Uważam że to nie działa :-( Od początku stycznia ćwiczę regularnie i dlatego waga mi się zmniejsza a nie dzięki ketonowi-szkoda kasy i zdrowia moim zdaniem.

Gość gość
Ja na odchudzanie stosuję najlepszą z możliwych terapii. Nazywa się TATRY. Po tygodniu intensywnego chodzenia po górach zrzucam od 3 do 5 kg. Ważne żeby nie obżerać się wieczorem i już. Wiele mnie to nie kosztuje, a widoki i wrażenia niezapomniane.

Gość gość
to sciema

Gość gość
Efekt taki że mniej ale w portfelu-mega ściema:-(

Gość paula m
witam, stosuje nutricion od 4 dni...powiedzcie mi czy to działą? schudł ktoś na tym?

Gość gość
Nie dajcie sie nabrac!!! Obiecuja cuda ale nic z tego nie wynika. Otrzymalem zamowiony nutrition 700 mg i po m-cu okazalo sie iz nie ma efektow- rzadnych. Napisalem reklamacje o zwrot kosztow, najpierw konsultantka wysmiala iz aby cos bylo widac to takich opakowan nalezy kupic kilka??? Jak to sie ma do ich zapewnien o 100 % satysfakcji !!!

Gość irok265
Witam... Ja jestem po pierwszym miesiącu kuracji. Przed rozpoczęciem ważyłem 113 kg po 101 kg wiec naprawdę KETON MALINOWY NUTRITION DZIAŁA POLECAM!!!

Gość gość
też o tym czytałam i zastanawiałam się czy działa do czasu jak nie znalazłam podobnego artykułu o zielonej kawie. Artykuły identyczne, komentarze tez a dwa różne specyfiki. No tylko jedna różnica kawe zielona można dostać w sklepie i nie szkodzi to jedno wiem. także to jedna wielka ściema, wystarczy poszperać w necie nie mogę wkleić linków bo wychodzi że spam ale wystarczy poszukać art. z health journal

Gość gość
to nie działa,nie dajcie się nabrać.kończę pierwsze opakowanie i nie schudłam ani kg, żałuję,że dałam się nabrać, szkoda kasy

Gość gość
Co ja już nie próbowałam na aby chociaż trochę schudnąć... zbytnio nie wierzyłam w ketony malinowe sądziłam, że to kolejny cud specyfik... przez pierwsze 2 tygodnie stosowania nic nie schudłam ale że miałam 2 opakowania kapsułek stosowałam dalej i po 2 miesiącach udało mi się schudnąć 7 kg:) jednak coś na mnie działa więc nadal będę stosować. Nie wiem czy wszystkie ketony malinowe mają ten sam skład ja natomiast zamawiałam z http://www.sklep-vitality.pl/odchudzanie/461-ketony-malinowe-keton-malinowy-leptin.html

Gość dokama
Witajcie.Stosowalam tabletki przez miesiąc , przy tym codzienne ćwiczenia i dietka-schudłam 1, 5kg (smiech na sali).wydaje mi sie ze to ladna sciema.wiecej nie dam sie namówić na jakies "cudowne"tabletki na utrate wagi.pozdrawiam

Gość ewelajg
wszystko to ściema, komentarze pod reklamą produktu te same od kilku dni i nie można wpisać swojego, wcale się nie chudnie a wręcz przeciwnie, nie kupujcie!!!!

Gość gość
Stosuję od trzech tygodni i zero efektów, nie kupujcie, pieniądze wywalone przez okno a co do składu to nie wiadomo co to jest, więc lepiej nie rujnować zdrowia

Gość gość
keton-mailinowy-oszustwo.piszecomysle.pl/

Gość gość
Takie środki nie działają, nie ma nic lepszego jak dobrze ułożona dieta. Na pierwszy raz można zrzucić kilka kilo. Wszelkiego rodzaju suplementy zostawcie sobie na później. A ten cały Keton to bujda - marketing w USA był dobrze ułożony, wyciągnęli z rynku ile mogli i przeszli na Europę. Pamiętajcie o podstawowej zasadzie odchudzania MŻ :), a tak poważnie to jest kilka podstaw odchudzania 1 - dieta, 2 - wytrwałość w diecie, 3 ćwiczenia. Dobrze ułożona dieta to 80% sukcesu. Ja Was wszystkich zachęcam do zdrowego odżywiania, zmieńcie nawyki, jedzcie 5-6 posiłków, dużo białek, trochę mniej węglowodanów i zdrowych tłuszczy, czasem proste zmiany dają duże efekty. A jeżeli nie wiecie jak to przeznaczcie środki które chcieliście wydać na te Cudowny keton i wybierzcie się do dietetyka lub kupcie karnet na basen / siłownie.

Gość gość
Łykam tabletki już 14 dni i nie schudłam ani 1kg nie wiem czy sa tak dobre co piszą , zastanawiam się czy brać do końca

Gość gość
stosuję i co i nic. Faktycznie tak oszukują

Gość gość
zamowilam,217zł za dwa miesiace kurcji,ciekawe....napisze jak schudne i czy wogóle dziala,niby 100%zwrotu jezeli nie schudne....

Gość gość86
stosuje nutrition już miesiąc czasu i żadnych efektów, moja rada nie kupujcie szkoda kasy.....