Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KETON MALINOWY Nutrition Kto razem ze mną

Polecane posty

Gość gość
Również się nabrałam.Nic nie schudłam. Nawet po dwóch opakowaniach.będę domagała się zwrotu kosztów jak gwarantowali.

Gość denis 10
ja również kupilam kuracje 3miesieczna i niby po tygodniu można schudnac 2kg nie prawda ja po tych tabletkach apetytu dostaje

Gość gość
witam, jak widzę te reklamy środków "odchudzających" to mam wrażenie że wszędzie podobne dziewczyny i komentarze. Mam 49 lat nadwagę chyba od zawsze i z perspektywy mojej walki z kilogramami stwierdzam że cudownych środków brak. Nie powiem nic odkrywczego ale ****** dieta to jedyny sposób. Po miesiącu takiej terapii jest mnie mniej, trzymajcie kciuki za moją wytrwałość. Pozdrawiam

Gość gość
tez biore ketony malin raspberrybio5, te z www.ketonymalin.pl juz dwa tygodnie. narazie 3 kg mniej ale i tak sie ciesze :) i wiecej energii mam

Gość gość
straszne oszustwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sprzedająca oszustka.reklamowałam-brak odpowiedzi, za całą butelkę nie oddali mi pieniędzy za 2 puste też,bo kupiłam 3.Ponoć 60 dni na zwrot-kłamstwo!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Czy jest ktoś komu zwrócili pieniądze za puste opakowania w związku ze 100% gwarancją. Może załóżmy im sprawę,bo to oszuści,suplement nie ma żadnych ulotek ani informacji o gwarancji i okresie na zwrot. Udzielają fałszywych informacji nie odpowiadają na złożone reklamację,czują się bezkarni. Nie zwracają pieniędzy ani za puste ani za pełne niewykorzystane opakowania.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sprawę trzeba zgłosić do Inspekcji handlowej,do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów i zażądać przeprowadzenia badań.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
niestety dla mnie to były wyrzucone pieniądze , Pani namówiła mnie ze względu na wiek na większe opakowanie i waga nie spadła mi nawet 1 kg, mało z tego jak zjem więcej to waga idzie w góre. Ja nie polecam.

Gość Aleksa85
Ja zaliczam się do tych osób które dzięki temu chudną. Nie minęły jeszcze całe dwa tygodnie jak to biorę i już schudłam 3 kilo. Może to nie dużo, ale nie mogę powiedzieć że to nie działa! :)

Gość gość
Po miesiacu 4 kg ale zle sie czulam po ttch tabletkach i odstawilam niestey ale dzialaja

Gość gość
http://natemat.pl/134829 ,za-30-groszy-napisze-pozytywny-komentarz-na-ceneo-jak-s ie-zarabia-na-handlu-internetowymi-opiniami?fb

Gość gość
Działa ale nie u wszystkich więc zdania są podzielone bo jedni efekt jakiś widzą a drudzy nic nie widzą .

Gość acantiga93
Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY.TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI.Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy lub naturalne suszone owoce oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Jessica relacjonowala na blogu proby z tymi wlasnie tabletkami i NIGDY nic nie dzialalo - a przeszla na suszone owoce (tylko oryginały! a nie z allegro) i waga zeszła w dół, zreszta ona lepiej opisuje (w koncu na pisaniu zarabia na życie) - https://jemercedes.wordpress.com - sprawdzcie jak nie wierzycie, jest caly dziennik co robila i kiedy i ile chudla

Gość .....

Ketony malinowe  Link.do/c6Z0n

Gość J003

Xenical bez recepty Tinyurl.com/xenicalleki