Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowe miasto

milosc czy rozsadek co wybieracie

Polecane posty

Gość nowe miasto

jak to jest u was?stawiacie na milosc czy rozsadek?ja cale zycie na rozsadek.podam przyklady 1 moj ex rozwalal wszystkie pieniadze na prawo i lewo,mialam do wyboru,albo uczucie albo wieczna troska,ze bedziemy zyc tylko z mojej pensji,bo on swoja przepieprzy-wybralam zycie bez niego 2 niedawno poznany facet,po rozwodzie,juz mialam wizje jego ex,jej telefonow,alimentow,ew.naszego wspolnego dziecka,ktore nie dostanie tego co mu sie nalezy,lecz tylko polowe,do tego problem ze swietami i innymi uroczystosciami-wybralam zycie bez niego sssssss wiecej przykladow nie chce mi sie opisywac

Gość gość
Hm mi sie zdaje, ze milosc to jest uczucie plus rozsadek. Zeby wybrac partnera zyciowego potrzebne jest i uczucie (fascynacja) i rozsadek. Innej opcji nie ma. Nie wierze w slepe zakochania - wypala sie. Nie wierze tez w uklady z rozsadku - nie bedzie mozna zniesc obecnosc***artnera.

Gość ges__duszona
prawdziwa milosc jest najlepiej widzacym uczuciem na swiecie

Gość gość
u mnie rozsadek. było ich dwóch, jeden biedny , drugi z kasa. biedny romantyk, przystojny i motyle w brzuchu. zero perspektyw... kolacje w najtanszych restauracjach , raz w miesiacu. Drugi , moze mniej przystojny, ale za to jaki facet miał gest ! wybrałam drugiego.

Gość gość
GRATULUJE MADROSCI.-9))) TEZ ZAWSZE ROZSADkiem sie kierowalam i dobrze wyszlam, kto czego szuka to i znajdzie,milosc zawsze sie znajdzie ,nie ma ludzio nie zastpionych

Gość gość
dokładnie , świetnie sie czuje , mam wszystko co mi potrzeba on tez jest zadowolony. :)

Gość gość
No mi sie zawsze wydawalo, ze milosc to sie buduje i, ze ona nie spada z nieba. :) Pokocham bo jest moj. Oczywiscie nigdy nie wybralabym faceta ktory mi nie odpowiada z charakteru i mnie drazni, ale jest bogaty. Mam go lubic. Bede go lubic, bedzie mi sie podobal, bedzie zauroczenie to mozna ugrac milosc.

Gość gość
wybiore co chcesz ale szerzej uda i wyżej dóupe

Gość stara wieś
Alternatywa jak w tytule nie istnieje. Po pierwsze to miłości się nie wybiera; najwyżej ona nas. ;) Po drugie z rozsądkiem nie należy się rozstawać nigdy.

Gość gość
logika i tylko logika

Gość gość
i koniec tematu,pierdu pierdu itd...