Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak ochoty na seks

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś seks z mężem był dla mnie wszystkim. Dzisiaj juz tak nie jest. Oczywiście dalej czerpie z tego wielka przyjemność, maz jest super kochankiem jednak nie mam juz takiej ochoty jak dawniej. Jak mi sie zachce to moze raz na dwa tygodnie. Maz chodzi zły, ja tez zła na siebie ale w ogóle sie z mężem nie kochać niż sie zmuszać bo to żadna przyjemność. Znacie moze jakieś sposoby jak poprawić swoje libido? Dodam ze nie biorę żadnych tabletek wiec to nie to.

Gość gość
kup sobie jakąś ładna bieliznę.... taka w której ty będziesz czuła się naprawdę seksownie... załóż ja wieczorem i ty zainicjuj zbliżenie. zaproponuj mężowi masaż, ty zajmij się nim.... mnie to zawsze pomaga :)

Gość anaxy1
Jesli gasnie pozadanie,to zadna bielizna tego nie zalatwi.Tak wyglada co 5zwiazek,ze czesto,gesto sex jest z obowiazku,niz z ochoty.Pomysl,co bedzie pozniej.....:-o

Gość ololio
ale skoro wczesniej pozadanie było to nie znika ot tak... moze brakuje w waszym zwiazku spontaniczności... spróbuj spojżec na męża tak jak dawniej.... wróc wspomnieniami do tamtych chwil....

Gość 123ela
może po prostu jestes zmęczona, za duzo masz na głowie....