Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość gość Greta

mieszka

Polecane posty

Gość gość gość Greta

Cześć wszystkim, proszę o poradę. Mieszkam pod Krakowem z rodzicami. W niedługim czasie bede chciała zamieszkać z moim facetem w Krakowie. Jego jednak ciągnie do Warszawy... że lepsze perspektywy, że zmiana otoczenia..itp.. Ale pod Krakowem mieszkają moi rodzice, którzy już najmłodsi nie są. Jestem najmłodsza z rodzeństwa więc naturalnie wychodzi na to, że to ja powinnam zostać w domu i zająć się rodzicami. ... ale mój facet przenosić się do mojego domu rodzinnego nie chce za nic ! ..Mam mieszane uczucia co Powinnam zrobić. Jeśli o mnie chodzi to mi wisi gdzie bede mieszkać. Martwie sie jednak o rodziców że mi nigdy nie wybaczą że zostaną sami na strarość (a możliwoscie mieszkaniowe są duże bo mają duży dom). Mój partner ma też pracę dość wymagającą i od Pon-Pt jest w terenie i w domu jest tylko na weekandy.. Teraz mi to odpowiada, jak go nie ma jadę do rodziców a jak sie wyprowadzimy do Warszawy chociażby to wtedy bede siedziała sama w tygodniu... Wiem, że namieszałam i mało składnie to wszystko brzmi.. ale chciałabym poznać Wasze opinie, czytelników/czek jak to u Was było z tym mieszkaniem u rodziców itd . HEEEELLLP ME :)

nie zamieniłabym na Twoim miejscu Krakowa na Warszawę, tym bardziej że będziesz sama w tygodniu siedziała nie poświęcaj się dla faceta

Gość gość gość Greta
Cenna uwaga, thx

Gość gość
nie rozumiem twojejgo zobowiązania w stosunku do rodziców, to, że jesteś najmłodsza to nie znaczy, że masz się nimi opiekować. Zastanów się, albo chcesz żyć z facetem, albo z rodzicami.