Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZwłasnegoDoświadczenia

jak schudlam 19kg

Polecane posty

Gość ZwłasnegoDoświadczenia

Zacznę od tego, że w krytycznym momencie swojego życia ważyłam 78kg przy wzroście 164cm.... więc dość sporo. Stosowałam diety cud...głodziłam się i żarłam na przemian, co drugi dzień mialam kompulsy... i wiecznie powtarzałam " OD JUTRA ZACZYNAM".... pieprzenie... przepraszam za słowa. Jedyne co pomogło mi schudnąc to racjonalna dieta i ruch... przestałam wierzyc w cuda typu "10kg w 2 tyg" ... jedzenie kefiru przez miesiąc.... i inne "cuda"... wydawanie fortuny na tableki....herbatki,.... wszystko żeby schudnąć... Przestańcie dawać się oszukiwać dziewczyny...prawda jest taka " JEŚLI ŻARŁAS CALE ŻYCIE...10...15LAT ... NIE SCHUDNIESZ W MIESIAĆ!" . Pogłodzisz się tydzien....schudniesz 5kg... z tego połowa to woda...reszta to co zostało w jelitach... Schudłam z 79kg na 59.2 jem zdrowo... 5 posiłków dziennie...ćwiczę, dużo owoców i warzyw... Z rozmiaru 42 schudłam do rozmiaru 38....ostatnio kupiłam spodnie rozmiar 36 :D Jedyne tabletki jakie stosuję to na włosy i paznokcie. TYLE . Nie chce nikogo krytykować, piszę tylko co sama przeszłam... może moje gadanie... pomoże komuś i nie będzie tak naiwny...jak ja byłam przez lata. Pozdrawiam i życzę sukcesów :) Pamiętajcie- zdrowo i z głową :) a osiągniecie wszystko co sobie zaplanowałyście :) :*

Gość gość
masz rację z tym tyciem przez lata a chęcią schudnięcia najlepiej w tydzień

Gość gość
je jestem na niełaczeniu,jem wszystko ale myślę co z czym połaczyć aby było dobrze i waga mi nieszaleje,w każdym razie umiar jest wskazany ,nie da się szaleć ponad stan i być szczupła

Gość gość
A ja jadłam jak mi się wydawało w miarę normalnie czasem trochę więcej a tyłam. Aż pewnego razu w wakacje wyjechałam w miejsce gdzie było daleko do sklepu, nie miałam lodówki. Tam się nauczyłam jeść kanapki bez masła (bo trudno je było przechowywać), nie było jak smażyć to gotowałam, jadłam mało sosów. Smakowało mi i tak się przyzwyczaiłam że w domu kontynuowałam i schudłam w 3 mce 20kg więc mimo wszystko można :D

Gość gość
a ile ci to zajęło bo ja ważę 72 kg przy 1,70cm i chcę schudnąć do 60 kg od 4 dni jem 3 razy dziennie mało i niekalorycznie ewentualnie wypiję gorzką kawę i zjem mały kawałeczek babki piję również dużo herbaty czerwonej

Gość ZWłasnegoDoświadczenia
zajeło mi około rok, cudów nie ma, opychałam się całe życie. Jeszcze 4/5kg i KONIEC :) Nie licz czasu ile przeznaczysz na odchudzanie....on i tak upłynie... odzywiaj sie zdrowo i cwicz. Jak taki len i łasuch jak ja dał rade to każdy da

Gość gość
Brawo podziwiam i chylę czoła. Ja powoli też zaczynam zmiany, na początek zaczęłam zamawiać sobie gotową dietę na oryginalneprzepisy.pl i więcej się ruszać, mam nadzieję że schudnę szybko:)

Gość gość
zazdroszczę tego etapu, generalnie jakbym siebie czytała czego ja już nie próbowałam, ja już nawet byłam na dobrej drodze bo pól roku jadłam regularnie i z głową tak jak piszesz i schudłam 7 kg w poł roku zaczynałam juz dobrze się czuć sama ze sobą po czym nawet nie wiem kiedy znowu zaczełam nie kontrolować tego co i kiedy jem do tego morze alkoholu i...., tak jeszcze nie wyglądałam mam taką depresję, że żyć mi się nie chce. Muszę wrócić to zdowego odżywiania bo nie potrafię się zaakceptować :( dodam, że od zawsze towarzyszył mi ******ie zawsze regularnie ale jednak ale z doświadczenia wie, że ruch to 30% sukcesu reszta to odżywianie :(

Gość gość
chodziło mi o *******ie ******ie :))))))))

Gość gość
kuźwa o co chodzi ...........ruch ruch ruch ruch

Gość Asiuńka99
Ja tez jestem pod wrażeniem, Ale sama również jestem na odchudzaniu i stosuję dietę od dietetyka. Na razie zrzuciłam - po kilku tygodniach - 4,5 kilograma, ale zamierzam jeszcze. Dlatego kupie sobie te tabletki odchudzające - www.skracaj.com/f641.html , by szybciej mieć efekty.

Gość Olga666
Wraz z koleżanką postanowiłyśmy zrzucić trochę z wagi po przeczytaniu wielu rad i opinie jako wspomagacz odchudzania wybrałyśmy AcaiBerry900 które kupiłyśmy tutaj http://track.acaiberry900.pl/product/AcaiBerry-900/?uid=8595&pid=129&bid=advandec do tego ograniczenie jedzenia i aerobowe ćwiczenia 3-4x w tygodniu po 30-45 min. Rezultaty po miesiącu ja prawie 4kg a koleżanka 3,5kg jesteśmy bardzo zadowolone z efektów naszej kuracji i działania suplementu