Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydze sie swojego ciala

Polecane posty

Gość gość
Nie chodzi o to, że każdy lubi co innego tylko o to, że ona nie jest do końca w jego typie. To samo jakby jej powiedział, że ma kolor włosów zmienić i zrobić operację.

Gość prawictwo pospolite128
Ilu ludzi tyle gustów Jednemu podoba sie Joanna Liszowska innemu Pani Chodakowska , A mi żadna z powyższych nie odpowiada Ta panna daje rade www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f48ed70076428d7b.html

Gość gość
z jednej strony mowi ze jestem jego wymarzona ze kocha a z drugiej takie teksty. ciezko mi z tym.

Gość gość
Ten związek przyniesie ci dużo stresu.

Dlaczego twój facet z toba jest jesli woli wysportowane ?

Gość gość
Nie jesteś wymarzona, widzisz, to co mówi nie pokrywa się z wymarzoną partnerką.

Gość gość
idz na solarium i zacznij dbac os iebie ;kup sobie stroj jednoczesciowy; na basenie nie ma idealow

Gość gość
Latała za nim, wzięła inicjatywę :D Ci jej jeszcze piszą, że ma się zmieniać dla niego :D a jak jej powie, że podobają mu się laski z jedną ręką? Ma sobie uciąć?

Gość gość
Nigdy nie będziesz tym ideałem, odpuść sobie tego faceta.

Jego ideałem nie będziesz mozesz zostać ideałem kogoś innego

Gość gość
Dokładnie.

Gość gość
tez tak uwazam ze nie jestem jego idealem i nie bede choc mi to mowi nie wierze mu

Gość gość
Do ******** mu służysz. Nie warto się męczyć dla kogoś, kto tych starań i tak nie doceni, poznasz innego, który cię doceni.

Gość gość
jak on mowi ze mnie kocha i teraz mamy razem zamieszkac. ja mam niskie poczucie swojej wartosci moze za bardzo przesadzam z tym:(

Gość gość
Nie słuchaj.

Gość gość
kogo nie sluchac?

Gość bulek
to jest idiotą jak patrzy na ciało twoje, ciało i wyglad to nie wszystko czyli nie zależy mu na tobie . moim zdaniem nie jest ciebie wart i tyle. a ty nie powinnas sie tym przejmować bo taka cie bóg z tworzył tylko chodzi o to zebyś ty czuła ładna i nie mysleć o tym co kto myśli o tobie i twoim ciele jak cie ktoś kocha to liczysz sie ty o nie ciało pozdrawiam

Gość gość
A seks? na pewno Cię bzyka, to nie wstydzisz się pokazac a na basen się wstydzisz? Młoda jestes ale poczytaj dobrych rad. Badz sobą, Nie rob nic dla niego, Zrob coś dla siebie, a dla siebie możesz zrobic to,żeby zostawic tego wysportowanego fagasa. Nie rozumiem, czemu jeszcze z nim jestes, powiedział ,ze woli wysportowane, to mi by już dawno zapaliło się swiatełko, przecież to była sugestia. Rzuc go, bo on nie bedzie CIę szanował to zwykly tani playboy

Gość gość
seks to co innego. ja mu po tym mowilam to szukaj sobie wysportowanej a on na to nie chce szukac chce ciebie bo cie kocham.

Gość gość
Wkręcasz sobie dziewczyno. Wysoka, zgrabna dziewczyna z ładną buzią i kompleksy sobie wymyśla. Dziewczyno, ja mam 158 cm wzrostu i co mam powiedzieć, tego się nie ukryje nigdzie, ani na basenie, ani w futrze, ani pod kołdrą;). Pływanie ślicznie modeluje sylwetkę, wykorzystaj to dla siebie. Idź na ten basen i pływaj.

Gość dadsadsa
pływanie spłaszcza piersi . Otyła jędrzejczak jest płaska jak deska.. Czy to nie przez opór wody ?

Gość gość
namawia mnie na silownie a ja nie chce tam chodzic bo nie lubie jak sie na mnie patrzą.

Gość gość
Glupias. Masz normalna wage. Jesli uwazasz,ze masz mankamenty-kup sobie balsam brazujacy i sie smaruj codziennie rano i wieczorem na trzy dni przed. Z lekka opalenizna bedziesz wygladac szczuplej i apetyczniej. Optyka po prostu:) Rozstepy na piersiach zakryje biustonosz,a na plaski brzuch-espumisan i na glodnego na basen-to nawet wskazane plywac nieprzejedzonym. Jesli bedziecie regularnie chodzic na basen,szybko zlapiesz forme i poprawisz kondycje,jesli masz uwagi do swojej figury. Ale na pewno nie wymagasz zadnej diety i glodowki,przy Twoim wzroscie to normalna waga,mozesz jedynie sprobowac spalic ze dwa kg i tyle.

Gość dadsadsa
cisnienie wody kobiety-kobietom.com/im/1/1213.jpg

Gość gość
e tam laska zalóz szpile i bedzie spoko. ja mam kompleksy przez niego bo wiem ze mu sie podobaja inne laski

Gość gość
dokładnie, idz na ten basen ( nie na żadne solarium :O) i bądz pewna siebie. zrób mu test, nie pokazuj mu kompleksów, udaj ze Ty siebie kochasz w 100% i tego samego oczekujesz od niego.jeśli zacznie CI robić jakieś uwagi, albo pokazywwac zgrabne laski, to postaw się. jeśli będziesz się czuła przy nim brzydka, zostaw go. kocha, ale nie akceptuje ciała, toż to jakaś psychodela. albo kocha w 100% albo wcale.

Gość gość
ten test to dobry pomysl. ale boje sie nie bede potrafila jak on zwroci mi uwage jestem strasznie wrazliwa.

Gość gość
A co on Bóg? :D

Gość gość
Bądź kobietą sukcesu jak Otylia, wtedy zakładaj posty o wpływie wody na cycki. Ona może być płaska.

Gość gość
musisz być twarda. ja też taka byłam! wrażliwa, udająca, że wszystko ok, bo nie wiedziałam jak zareagować. nawet jeśli wiedzialam, to tego nie robiłam, sama nie wiem czemu... musisz mieć swiadomosc wlasnej wartosc***przecież poprzedni facet lubił Twoje ciało, to dlaczego miałabys zadawać się z kimś kto go nie lubi?? oczywiscie mozesz pracowac nad ciałem, dla siebie i dla niego. po prostu żeby czuc się lepiej. no ale on nie zasługuje na Twoje starania! ja lubie cwiczyc i wygladac dobrze dla mojego, ale wiem że bez wzgledu na pare kg mniej czy wiecej podobam mu się tak samo! ale gdybym miała czuć presje jakąś to by mi się w ogóle odechciało ćwiczyć.