Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aleksandrus we Frydmanie

Polecane posty

Gość gość

Hej zna ktoś jakieś opinie o tym wspaniałym miejscu na wesele? Bo ciekawa jestem, sama marzę o tym by tam zorganizować swoje wesele, a nie na tym brudnym śląsku.

Gość gość
Hahaha no to organizuj tam swoje weselicho a nie reklamuj tej sali w każdym możliwym topiku :/

Gość gość
Koszmarna pseudoreklama w każdym możliwym wątku. Z ciekawości weszłam na ich stronę i ogólnie to porażka. Namawiają na organizację wesela w miejscowościach oddalonych o 200 km a w ofercie maja 41!!!! miejsc noclegowych. A reszta gości to ma sobie karimaty chyba zabrać i spać na sali weselnej hahah. Porażka, dno i 10 metrów mułu. Dziewczyno czy kim tam jesteś, jak chcesz reklamować hotel na wesela w ten sposób to miejsc noclegowych musicie mieć w okolicach 100. Daruj sobie bo nie znajdziesz tak klientów obrażając ich rodzinne strony.

Gość gość
może i by wam się poprawiło z imprezami ale macie ciulatego managera,noclegi powinny być gratis ale jest ich zbyt mało.powinno być minimum 100 ,reszta gości jakoś sie ściśnie,śniadanie gratis,poprawiny to powinniście podać mięso z dnia pierwszego plus jakaś gorąca świrza zupa,fotograf niepotrzebny,powinniście mieć miejsce na ślub plenerowy i znajomości w usc,zróbcie małą kapliczke by mogły być sluby koscielne,zapewnijcie 2 autokary które przywiozą gości weselnych z danego miasta

Gość gość
I helikoptera dla wymagających.

Gość gość
heli kopter też by sie przydał,i nie tylko dla heli bo najlepiej zeby chłopczyki i dziewczynki były do wyboru

Gość gość
Reklamy w każdym możliwym wątku... rozumiem jeszcze gdyby ktoś otwarcie napisał że to jego dom weselny czy coś w tym stylu, ale podawanie się za klientów moim zdaniem nie do końca jest w pożądku...

Gość gość
chcieli sie zareklamowac tanim kosztem a efekt jaki jest to kazdy widzi....

Gość gość
Pewnie własciciele wynajęli jakąś firemkę pożal się boże do zrobienia kampanii w internecie, ale nawet nie mają pojęcia jak to wyszło..

Gość alina1222
Ja organizowałam tam wesele, potem robilismy chrzciny córce. Bardzo miła atmosfera, to nie jest żaden Hotel przynajmniej nie było tam takiej wzmianki. Lokalnie to miejsce jest reklamowane jako sala weselna wiec nirozumiem czemu tak ktos pisze. Opinie sa tak różne ile ludzi każdy idzie tam gdzie chce,My zawsze byliśmy zadwoleni porcj***ardzo obfite, Jedzienie naprawde smaczene a cena stosunkowo niska do tego jakie panuja na tych terenach, Ja polecam