Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLiNaa

Czy związek bez sexu jest mozliwy

Polecane posty

Gość OLiNaa

Mam 17 lat i od 2 miesięcy jestem z chlopakiem o 6 lat starszym ode mnie.. Od niedawna on zaczął temat sexu. Ja jestem jeszcze dziewicą i nie jestem do konca jeszcze na to gotowa. Wiem ze dla niego to wazne, wiec zaproponowalam żeby jeszcze trochę poczekal.. Ale od tego czasu zauważylam ze gorzej sie dogadujemy.. Co mam robić? Nie chcę go stracić :(

Gość gość
Dla ciebie jest możliwy bo jestes za mloda na sex..ale dla niego juz nie.poszukaj chlopaka kolo swojego wieku.dobrze ci radzę.

Gość chlapnąć błotkiem
jest możliwy, jak tego nie rozumie olej go! :)

Gość La la
Wiesz, ja jak miałam swojego pierwszego chłopaka też nie byłam gotowa na sex i to kilkanaście miesięcy. Okazało się jeszcze w czasie tego związku i po zerwaniu, że to d**ek i nie był tego wart. Jestem zdania, żeby zawsze słuchać siebie i nie oddawać "się bo on chce". Dziś wiem, że dobrze zrobiłam, a on nie ma satysfakcji, że mnie zaliczył.

Gość gość
Oczywiście, że jest możliwy. Facet, który ma świra na punkcie swojej kobiety zaczeka na nią. Jeśli facet naciska albo stawia warunek to uciekaj !

Gość heeeeeeeelllllo lllllll
podpisuje sie pod tym wszystkim co wyzej ja tez nie bylam gotowa i facet poczekal ile dluuuugggoooo....kocha do dzis:)

Gość gość
odwrotnie sexx bez zwiazku jest mozliwy

Gdyby obu osobom na tym nie zależało, to byłoby to możliwe. Ale twojemu facetowi ewidentnie na tym zależy, więc cóż- rozmijacie się w priorytetach. Ty jesteś jeszcze niegotowa, on już dawno tak...

tak________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ó jamochłona sfróstrowanego