Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wigilia zawsze u jego matki a ona jeszcze niemiła

Polecane posty

Gość gość

Czy wy spędzace zawsze święta z teściową, czy czasem zdarza się wam np., spędzić święta tylko z mężem i dzieckiem, tak rodzinnie? Ja np., co roku jeżdżę do matki mojego męża, która nawet ze mną nie rozmawia...

Gość Miszel Platini
mija cie jak powietrze? ciekawe czemu

Gość gość
Ja z mężem i córkami. Nie znoszę świąt u teściowej

Gość gość
ojej,że też muszą być od razu niepotrzebne komentarze, nie ni emija jak powietrze,ale nigdy nie rozmawia jak człowiek, ewentualnie "syczy, burczy"

Gość gość
a wy zawsze z teściami??? jak wygląda wasza Wigilia ?

Gość gość
HHE TY MASZ NIC; moj maz jedzie po tesciow, przed wigilia tam zjadaja wigilie a po godzinie do mnie przyjezdzaja ,bo ja niby robie wigilie mamy syna 10 lat, ale maz u rodzicow z rodzicami je kolacje,:-)) udawane szcescie,buahah

Gość gośććććć
ja w wigilię jestem u siebie, za to w pierwszy dzień świąt u teściów. Problem w tym ,że moja teściowa ciągle nawija a ja nawet nie umiem dojść do słowa. A jak już mi się uda dojść do głosu, to mi przerywa albo w ogóle nie słucha :(

Gość gość
W tym roku Wigilię robię u siebie, pierwszy rok kiedy jesteśmy małżeństwem. Dwa lata temu poszłam na Wigilię do niego, zostawiając moją rodzinę, za namową babci "Ulegnij ty teraz, a w następnym roku on przyjdzie do nas". Gucio!! W zeszłym roku, mimo że już byliśmy narzeczonymi na Wigilię udaliśmy się osobno, bo on nie mógł zostawić swojej mamusi!

Gość gość
nigdy bym nie chciala swiat z tesciowa!! i dzieki bogu do polski do rodziny swojej latam!