Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem biedna i nie mam szans na miłość

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, skończyłam 3 miesiące temu studia i czuję się bezradna. Nie mogę znaleźć normalnej pracy, jedyną kasę zarabiam na rozdawaniu 2 razy w tygodniu gazet, w dodatku mam straszną nerwicę i nieciekawą sytuację w domu. Niby rodzice mi pomagają finansowo, ale jak każda młoda kobieta chciałabym mieć własne pieniądze. Czuję się beznadziejnie, bo mam brzydkie ciuchy, buty, nie stać mnie na kosmetyki, na życie kulturalne itp. Jedyne, co mnie cieszy, to praktyki dziennikarskie, które mocno mnie angażują, ale poza tym nic mi się nie wiedzie.

Gość gość
No raczej... Tak już jest. Poszukaj sobie sponsora.

Gość pogoda jest dla bogaczy
tia.. bo milosc to cos co kupuje sie za pieniadze :classic_cool:

Gość gość
a po liceum tylko studiowałaś czy pracowałaś gdzieś dorywczo? trochę późno na szukanie pierwszej normalnej pracy...

Gość gość
Sam sobie poszukaj! Może i jestem biedna, ale mam swoją godność i nie będę się k***ić za kasę...

Gość gość
Noooo to będziesz tak wyglądać. Przykre.

Gość gość
może pokaż nam swoją gołą fotkę tutaj?

Gość gość
Tak wyślij będzie krążyło po internecie :D Kasa i jeszcze raz kasa, wizerunek, zadbanie, makijaż, fryzura, ciuchy. I miłość przyjdzie :)

Gość gość
Pracuję od 19 roku życia, ale tylko dorywczo - ulotki, gazety, pakowanie ciastek, pozowanie itp. Poza tym praktyki muzealne i pisanie. Obecnie współpracuję z 2 redakcjami, ale niestety za darmo.

Gość gość
a ja mam majatek na okolo " milionow zl; i tez jestem nieszczesliwa kazdy facet leci na moja kase:-)) biednym nie dobrze bogatym jeszce gorzej;

Gość gość
Żeby dbać o siebie, trzeba mieć kasę. A ja ciągle mam za mało kasy. Ktoś napisał, że za późno na szukanie normalnej pracy... To co, mam się powiesić teraz? W przeciwieństwie do niektórych osób pracowałam w czasie studiów.

Gość gość
To może się nie afiszuj tym, że jesteś bogata? Osobiście wolałabym mieć dużo pieniędzy, niż żyć tak jak teraz, więc nie za bardzo rozumiem dlaczego jest to dla Ciebie problem.

Gość gość
Najgorsze jest to, że mam tyle planów, tyle rzeczy pragnęłabym zrealizować, a wygląda na to, że chyba już na wszystko w moim życiu za późno.