Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przemowic tesciowej do rozumu

Polecane posty

Gość autorkazgory
wykrzycze , nawyzywam , moze sie nawet obrazic , nie odzywac ... ale tlumacze wam ze sami czesto korzystami z uslug tej firmy i bedziemy spaleni ....

Gość gość
nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę żono bez teściowej tak to jest, dobrze by było mieć normalną teściową albo żadnej * Teściowa sama sobie zasłużyła na to, że mi jej nie brakuje. Przez 7 lat wprowadziła mnóstwo zamętu i konfliktów w nasze życie. W ostatnim roku jeszcze nam zepsuła przygotowania do ślubu. Nie zamierzam więc udawać że strasznie żałuję, że jej nie ma.

Gość autorkazgory
ja nie twierdze ze ona cos znaczy dla kuriera , poprostu tolerowalam tyle czas ale juz niebede , a walczyc o swoje potrafie i nie przejmuj sie i to bardzo dobrze :) w jakis sposob to musi sie zakonczyc , jestem tylko ciekawa jak jej odesle zporotem to kurier tak pewnie bedzie z ta paczka w nieskonczonosc jezdzil bo ona za nia nie zaplaci :D

Gość gość
No to powiedz kurierowi ze nie bedziesz juz odbierac nieoplaconych paczek od tej osoby i ze masz nadzieje ze ta osoba przestanie ci je wreszcie wysylac, jednoczesnie powiedz kurierowi ze w dalszym ciagu bedziesz czasami korzystac z jego uslug aby cos wyslac i wyraz nadzieje ze nie ma nic przeciwko.

Gość gość
Ty autorko, jakas mocno niedorozwinieta jestes :D Jak slowo daje! Paczki nie odsyla bo jej wstyd przed kurierem :D sama wysyla tylko tym jednym, jedynym kurierem, ten jeden, jedyny jest uczciwy, meza ma ciote a sama jest dupa :D Cyrk na kolkach :D

Gość autorkazgory
wypraszam sobie takie obrazanie mojej osoby , skoro nie rozumiesz i nie czytasz uwaznie jak juz pisalam ze zmienialismy kuriera wiele razy ale zawsze cos bylo nie tak a to paczka nie dochodzila na czas , kilka razy wrecz pudelka byly porozrywane oczywiscie skladalam reklamacje a co mi to dalo ? tym bradziej ze wysylam paczki dalszej mojej rodzinie , jest to rodzina biedna ( chodzi bardziej o dzieciaki zostaly bez rodzicow wychowuja ich dziadkowie na wsi a wes jest dosc daleko od miasta w samym lesie doslownie ) wiec zadko ktory kurier pisze sie na tak daleki dojazd ....

Gość autorkazgory
dzwonilam do tesciowej , powiedzialam co mysle o tych paczkach a ta mi nawymyslala ze to cala rodzina sie zawsze sklada na te paczki bo nam tak ciezko w zyciu ( a ona sama niema i sobie odmawia zeby nam wyslac hahaha ) i ze powinnam sie cieszyc , szlag mnie trafil jak uslyszalam ze nam ciezko ;/ chodzi taka baba i opowiada p*****ly wstyd sie teraz ludzia na oczy pokazac ... ale skoro wedlug niej jestesmy tacy biedni to nie pomysli ze nie stac nas na oplaty paczek , boze dobrze ze ta kobieta jest tak daleko bo bym rozszarpala ;/