Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciazowy z apteki a test ciazowy z krwi

Polecane posty

Gość gość

Część :) czy ktoras z was tak miała ze test z apteki nie wykazał ciąży a test z krwi tak? Pozdrawiam :)

Gość gość
tak sie zdarza gdy ciąża jest bardzo wczesna -wówczas mniej czułe testy z moczu nie wykryją ciąży a beta owszem. A co u ciebie tak było?

Gość gość
Znaczy dzisiaj robiłam test ,,sikany" i nic nie wykazał wiec zrobiłam betę i o 17 mam wynik ;) a pytam z ciekawości :) Mój lekarz rodzinny kazał mi zrobić pierw test sikany a potem betę, bo podejrzewa ze jestem w ciąży.

Gość gość
Lekarz rodzinny podejrzewa ciążę? Z takim czymśto go ginekologa się chodzi a nie rodzinnego.Rodzinny to ci może podejrzewać zapalenie gardła czy ucha

Gość gość
Jeśli to taka wczesna ciąża to i ginekolog jej nie zobaczy, bo jak? a w których dniach cyklu robiłaś te testy?

Gość gość
Test na mocz?:) a moze z moczu raczej?:P

Gość gość
Sorki za przejęzyczenie ;) Tak rodzinny mi kazał, bo robiłam wyniki i parę rzeczy wskazuje ze może być ciąża, dlatego też miałam zalecenia na betę ;) a do ginekologa idę 18 grudnia. Do gościa z 15:38 ja do rodzinnego nie szlam z podejrzeniem ciąży, tylko myślałam ze mam problemy z tarczyca i chciałam skierowanie na badanie krwi i do endokrynologa. Jak widzisz nie tylko z uchem i gardłem idzie się do rodzinnego!

Gość gość
No i jak autorko wyszła ciąża wg bety czy nie?

Gość gość
ile Ci wyszła beta HCG ??

Gość gość
Moja beta 109572,8 :) Jakiś 8 tydzień ;) Dziwi mnie jedno? Dlaczego test z apteki nic nie wykrył, skoro stężenie jest tak duże??

Gość gość
moze trafilas na wadliwy, ja 10.500 6tydz

Gość gość
Widocznie był felerny i tyle. Czasem tak się zdarza. :) Widzę że beta konkretna więc możesz już lecieć na usg. Przy takiej becie wszystko będzie pięknie widać. Akcję serca na mur beton. A swoja droga nie podejrzewałaś ciąży wcześniej?

Gość gość
no patrząc wg norm to nawet starsza ciąża może być. A jak twoje cykle? Regularne były?

Gość gość
Moje cykle trwają 34-35 dni ;) właśnie nie podejrzewałam, jak się dowiedziałam to był to dla mnie szok. Z mężem staraliśmy się 4 miesiące i nic nie wychodziło, to daliśmy sobie na jakiś czas spokój ;) a tu masz prezent pod choinkę :D