Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłucie w okolicy serca co może być powodem

Polecane posty

Gość gość

Witam, na wstępie chcę zaznaczyć że do lekarza jestem umówiona w poniedziałek. Jednak chciałam zapytać czy miał ktoś kiedyś podobne objawy i o czym one świadczyły. Otóż mam 21 lat i od mniej więcej dwóch tygodni odczuwam kłucie w okolicy serca. Dodatkowo przy mocniejszym ukłuciu mam wrażenie że moje serce traci swój rytm. Raz bije za wolno raz za szybko lub raz za mocno raz za słabo. Sporadycznie pojawia się lekkie drętwienie lewej ręki oraz duszności mdłości oraz ogólne zmęczenie. Jeśli zna ktoś te objawy prosiłabym o odpowiedzi czego mogę sie spodziewać u lekarza.

Gość gość
wes krople waleriany, minie troszke, moze to byc na tle nerwowym,.,,,albo serce,

Gość gość
Czytałam dużo w internecie o tzw. nerwicy sercowej. Myślę czy to może być to. Wczoraj wieczorem byłam skłonna dzwonić na pogotowie. Bez powodu zrobiło mi się duszno i niedobrze. Serce zaczęło sie tłuc jak szalone do tego dołączył lęk ze jak zasne to juz sie nie obudzę. chyba dostanę szału do pon.

Gość Duet
Raczej pewne,że to nerwica . Z lęku robi Ci się duszno i niedobrze? Gdzieś tu jest watek nerwic. Wejdź i się zorientujesz. Zdrówka życzę.

Gość gość
dokładnie mając tyle lat co ty miałam identyczne objawy - diagnoza nerwica neurowegetatywna w momencie usłyszenia diagnozy już poczułam się lepiej potem zawsze miałam w apteczce krople na ową dolegliwość, ale wiedząc ,że to nic poważnego nie denerwowałam się jak przychodziły bóle i jakoś powoli samo przeszło

Gość gość
to atak paniki.