Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamusie co ile budza sie wasze noworodki karmione piersia

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie? obudza sie ,zjedza ,zmienicie im pampersa i spia dalej ?? moj synek ma 13 dni budzi sie co 2-3 h, zje ,przebiore mu pampersa i idzie spac albo lezy sobie ... nie wiem czy jak nie spi to powinnam go nosic na rekach, przytulac czy ma sobie elzec w lozeczku ?

Gość gość
po co nosić ? jak jest spokojny to niech sobie lezy .

Gość gość
nie chcialabym aby czul sie niekochany

Gość gość
Jak sobie spokojnie lezy to po co brac, niech lezy a Ty w tym czasie odpocznij lub zajmij się czyms przyjemnym. Kozystaj kochana bo taki stan może nie trwac długo. Mój syn musial być non stop przy piersi bo inaczej był ryk.

Gość gość
Wyzywaj się na nim(w sensie przytulaj glaszcz itp.,itd.) podczas karmienia lub po.

Gość gość
mój mały ma już 4 tyg. ale w nocy budzi się praktycznie od początku co 3-4 godziny czasem częściej, za to w dzień..jest bardzo bardzo różnie, i nie ma na to reguły

Gość gość
To masz fajnie. Mój jak był noworodkiem to budził się co 10 minut

Gość gość
No moj to prawie wcale nie spi :( teraz tez siedze a raczej prawie leze a on mi na cycku wisi,chodze jak neptyk,jak tak dalej pojdzie to na butelke przejde,bo moje zdrowie tez jest wazne,a ja naprawde ledwo juz zipie :( Synek ma niecale 2tyg.

Gość gość
ALE JAKTO NIE SPI ?? PRZECIEZ KIEDYS MUSI SPAC:d

Gość gość
Ja tez nie rozumiem jak noworodek moze nie spać ? daj mu smoczka jak ma silny odruch ssania .

Gość gość
Wlacz mu suszarke do wlosow,albo radio gdy szumi,noworodki czesto zasypiaja przy takich odglosach,powaznie mowie

Gość gość
No nie spi naprawde :( Drzemie tylko przy cycku,a jak odkladam go do lozeczka to odrazu sie budzi i albo lezy i sie gapi,albo zaraz placze,mama mi mowi ze na pewno sie nie najada,ale jak moze sie nie najadac skoro ja mam strasznie duzo pokarmu!Ratunku :( Jak suszarke mam wlaczyc?

Gość gość
A smoczka wypluwa,nie chce w buzi go tzryma tylko wtedy gdy ja mu go podtrzymuje,odruch ssania ma wyrobiony,bo cycka ciagnie jak glupi az mnie brodawki bola

Gość gość
Moj w dzien prawie nie spal. W nocy za to 4-5 h. W nocy przewijalam tylko z raz czy 2.