Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki typ faceta jest z taką laską opis

Polecane posty

Gość gość

noszaca mega dekolty, krotkie mini, szpile, majaca ladne cycki i tylek ale za bardzo je eksponujaca, dlugie blond wlosy nie pasujace do niej w ogole, naprawde OKROPNA nieladna twarz, wymalowana tylko ale to jeszcze pogarszajace jej wyglad, ogolnie taka dziunia. Nie jakas inteligentna ale tez nie glupia, taka posrednia, ale zainteresowania przyziemne, kosmetyczka. piszcie :)

Gość gość
Prosty chłop.

Gość kelner z Rewala
od kiedy ocenia sie faceta po d***e jaka ze soba przyprowadza?

Gość gość
z jaka byl dobre kilka lat. No jak to sie nie ocenia?? to Z KIM ktos jest, tez o nim swiadczy, jak najbardziej! zyje tyle lat, to ten ktos musi mu odpowiadac w jakis sposób, prawda?

Gość kelner z Rewala
niekoniecznie to ze wiele lat uzywam nozyczek nie oznacza ze z nimi jestem tylko ze sa mi potrzebne do ciecia

Gość gość
jakiś typowy facet pewno.

Gość gość
Normalny facet.

Gość gość
Z takim podejściem masz staropanieństwo gwarantowane :D co, jak to, ona taka pusta, a on, co ludzie powiedzą? Mają to w d***e.

Gość sukawredna
autorko rozumiem , ze facet wybrał ja nie ciebie. ? ;) wydaje mi sie , ze to musi byc jakis sredni facet , z komplekasami , bardzo mało wartościowy . nie warto sie przejmowac owym

Gość gość
Wolny kraj, każdy może wybierać to, co chce i nie świadczy to o wartości, raczej o preferencjach.

Gość gość
nie, nie, to jest jego byla, a ja sie z nim teraz spotykam. Jednak jak mowie, nie bardzo podoba mi sie jego srodowisko, same takie laski wymalowane, faceci ktorzy sie tylko furami interesuja...

Gość gość
Poza tym krótkodystansowy związek to rozumiem, ale w długotrwałym to ja nie mogłabym być z facetem który jest przystojny ale nie moge sobie z nim pogadac o przeroznych rzeczach... dlatego szukam kogos kto odpowiadalby mi pod względem charakteru. O to chodzi.

Gość gość
wiecie ja znałam laski które były takie barbi, ale to była tylko stylizacja, a były mądre, miałam nawet taką przyjaciółkę, a ta laska niestety tak sie nie zachowuje

Gość gość
Facet, który przedkłada sex nad uczucia, budowanie poważnego związku.

Gość gość
A on niby czuły, opiekuńczy jest... i nie taki głupi. Zonk.

Gość gość
No trochę pusty ale niekoiecznie

Gość gość
Jak laska wymalowana i skąpo odziana to automatycznie niby wulkan seksu, a ta mniej rzucająca się w oczy to kłoda? A zdziwiłby się jeden z drugim jak taka szara mycha potrafi dawać czadu w łóżku. ;)

Gość gość
zgodze sie z poprzednikiem, jesem raczej nierzucajaca sie w oczy, nie eksponuje figury ubraniami (choc figure mam rewelacyjna - niestety wiem , ze to nieskromne ale jest super, 8 lat cwiczen dziala cuda) i kazdy moj parner dopiero jak mnie rozebral byl zaskoczony tym jakie mam cialo, a po zblizeniu totalnie stwierdzal ze nic o mnie nie wie.

Gość gość
no ja się ubieram kobieco, ale elegancko, z klasą, czyli mniejsze dekolty, ale za to obcisłe dłuższe sukienki, obcasy, żakiety... więc w sumie mnie dziwi że koleś zmienił fronty i teraz umawia sie z taka laska :)

Gość mihalpr
takie dziunie są najlepsze :)

Gość gość
Zadając takie pytania robisz z siebie największego pustaka :D

Gość gość
Skąd wiesz, że nie jest mądra? Obczaiłaś ją na fejsbuczku?

Myślę, że opis jest zbyt przejaskrawiony. To, ze ktoś się przefarbuje na blond i ubierze mini, nie świadczy o tym, jakim jest człowiekiem, może byc miłą i ciepłą dziewczyną a nie dziunią, oczywiście moze być i dziunią, ale ocenianie na podstawie stereotypów, to bardzo zła cecha, która nie świadczy o inteligencji autorki a raczej o zawiści.

Gość gość
Poznałam ją już. Nie jest przejaskrawiony, na serio bardzo się stylizuje.

Gość gość
Gdyby głupota mogła fruwać....