Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No chyba gosc

Bede babcia

Polecane posty

Gość No chyba gosc

Wlasnie dowiedzialam sie,ze bede babcia . Pierwsza reakcja radosc,a teraz tak sobie siedze i mysle,ze jakos nie czuje sie jeszcze na babcie,no ale co zrobic taka kolej rzeczy.Swoja droga czas moglby byc bardziej wyrozumialy dla nas zdecydowanie za szybko leci

Gość gość
a ile masz lat ?

Gość No chyba gosc
A co to za roznica ile mam lat,nie wazne lata z metryki ,wazne na ile sie czlowiek czuje,a ja czuje sie na jakies 25 :P

Gość gość
To jestes troche jak moja matka:-) tez tak ciagle powtarza i tez niedlugo sie dowie ze bedzie babcia.:-) moze masz jakies rady jak jej to owiedziec zeby byla to dla niej dobra wiadomosc:-) u nas to byla wpadka i jestesmy przed slubem dlatego moze sie troche martwic jak damy rade

Gość gość
No ważne ile masz lat bo jak np 55 no to taki normalny wiek na zostanie babcia ale np 40 lat to juz porażka w tak młodym wieku babciowac

Gość No chyba gosc
13.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Mi corka normalnie powiedziala -"Mamusiu uszczesliwie Cie pewna wiadomoscia" Nie musiala konczyc ja juz wiedzialam co chce mi powiedziec,ona tez ze swoim partnerem slubu nie ma,mieszkaja razem od 3 lat,slubu puki co nie planuja,corka studiuje nie ma co sie spieszyc z papierkiem,to jak beda chcieli zawsze zdarza zrobic. Co do stwierdzenia,ze 40-lat to za wczesnie na babciowanie to w sumie sama nie wiem,zostac mloda babcia tez ma swoje atuty ;) No ale ja mam akurat troszke wiecej.

Gość No chyba gosc
A jeszcze jedno,martwic sie na pewno bedzie kazda matka martwi sie o swoje dziecko nawet wtedy gdy to dziecko jest juz dorosle,nie wazne ile ma lat.To takie matczyne zboczenie jest.Ale ja tam wierze w moja corke na pewno sobie poradzi,Ty tez dasz rade,a mama na pewno sie ucieszy,moze na poczatku w lekkim szoku byc,ale to minie,chociaz ja winko kupilam jakos mezowi to powiedziec musze,a tak przy lampeczce wina bedzie lzej.Ciesze sie oby tylko wszystko dobrze bylo.